Pimeyden suudelma

Gena Showalter
fantasia, paranormaali romantiikka
Pimeyden suudelma (Manalan valtiaat #2) - Gena Showalter7.20

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Hanna Arvonen. Nidottu.

Budapestin sotureiden johtaja Lucien – Kuoleman vartija – on saanut Kronokselta tehtävän; tappaa Anya – Anarkian jumalatar. Anya on mestari aiheuttamaan kaaosta ympärilleen varsinkin kun hän uhkuu naiseutta, itsevarmuutta ja taistelumieltä. Vaikka Anya ei varsinaisesti tunnu tarvitsevan apua, herättää hän Lucienissa ennennäkemätöntä suojelunhalua. Yhdessä Anya ja Lucien joutuvat taistelemaan seksinnälkäänsä ja Kronoksen toiveita vastaan ja välttelemään tuonpuoleiseen vievää polkua.

Toinen osa sarjasta Manalan valtiaat, Pandoran lippaan etsiminen jatkuu ja demonisotureiden vauhti sekä vaarallinen viehätysvoima kiihtyvät entisestään!

Arvosana kirjalle


Julkaistu: maaliskuu 23, 2011
Kustantaja: Harlequin
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Alkuperäinen nimi: The Darkest Kiss
Arvosanalla: 7.20/10
Arvosanoja: 56
Muokattu: tammikuu 28, 2016

Manalan valtiaat -kirjasarja

Sarjan suomentaminen jäi kesken.

Kuuluu yläsarjaan Nocturne

Yön kirous (Manalan valtiaat #1)7.96
Pimeyden suudelma (Manalan valtiaat #2)7.20
Nautinnon kirous (Manalan valtiaat #3)7.60
Pimeyden kuiskaus (Manalan valtiaat #4)7.66
Intohimon pimeä puoli (Manalan valtiaat #5)8.04
Pimeyden valhe (Manalan valtiaat #6)7.74

Kirja-arvioita

7/10 |
elokuu 28, 2017
Tarina kirjassa eteni sopivaa vauhtia ja pidin siitä, että Pimeyden suudelmassa oli vahvasti esillä päähenkilöiden lisäksi myös muut valtiaat. Edtenkin Paris, joka on ehdottomasti yksi suosikeistani. Lucian oli mielyttävää seuraa alusta ...
9/10 |
huhtikuu 21, 2017
Aivan ihana kirja taas Showalterilta! Anya ja Lucien ovat yksi lempipareistani koko sarjassa ja he sopivat aivan täydellisesti yhteen. Kirja on myös mielestäni yksi sarjan seksuaalisempia, jos totta puhutaan. Kemia räiskyi parien välillä ja ...
6/10 |
kesäkuu 12, 2011
Tähän mennessä tylsin kirja, koska kirjan päähenkilöt eivät herättäneet mitään mielenkiintoa. Anya kävi usein jopa pahasti hermoon. Välillä oli kuitenkin kiva lukea näiden kahden kissa ja hiiri- leikeistä. Samaa taattua Showalterin tyyliä :)