Pimeyden suudelma (Manalan valtiaat, #2)
Keskiarvo 3.60
3.60 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (56)
Kirjahyllytilastot

Pimeyden suudelma

Gena Showalter
Julkaistu: maaliskuu 23, 2011 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: The Darkest Kiss
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Hanna Arvonen. Nidottu.

Budapestin sotureiden johtaja Lucien – Kuoleman vartija – on saanut Kronokselta tehtävän; tappaa Anya – Anarkian jumalatar. Anya on mestari aiheuttamaan kaaosta ympärilleen varsinkin kun hän uhkuu naiseutta, itsevarmuutta ja taistelumieltä. Vaikka Anya ei varsinaisesti tunnu tarvitsevan apua, herättää hän Lucienissa ennennäkemätöntä suojelunhalua. Yhdessä Anya ja Lucien joutuvat taistelemaan seksinnälkäänsä ja Kronoksen toiveita vastaan ja välttelemään tuonpuoleiseen vievää polkua.

Toinen osa sarjasta Manalan valtiaat, Pandoran lippaan etsiminen jatkuu ja demonisotureiden vauhti sekä vaarallinen viehätysvoima kiihtyvät entisestään!

muokattu 28.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Varjeltu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #6)Kuningas (Mustan tikarin veljeskunta, #12)Veren voima (Sookie Stackhouse, #1)Verisuudelma (Mustan tikarin perintö, #1)Herätetty rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #3)

Kirja-arvioita (3)

Keskiyön kyyhkynen avatar
Kirjoittanut
3.5

Tarina kirjassa eteni sopivaa vauhtia ja pidin siitä, että Pimeyden suudelmassa oli vahvasti esillä päähenkilöiden lisäksi myös muut valtiaat. Edtenkin Paris, joka on ehdottomasti yksi suosikeistani. Lucian oli mielyttävää seuraa alusta loppuun asti ja Anyan tarinaa oli yllättävää seurata. Kaipasin kuitenkin jotain enemmän. Ehkä sitä on odotettavissa seuraavassa osassa.

Anneliana avatar
Kirjoittanut
4.5

Aivan ihana kirja taas Showalterilta! Anya ja Lucien ovat yksi lempipareistani koko sarjassa ja he sopivat aivan täydellisesti yhteen. Kirja on myös mielestäni yksi sarjan seksuaalisempia, jos totta puhutaan. Kemia räiskyi parien välillä ja kirjaa ei yksinkertaisesti voinut olla ahmimatta. Loppu oli ihan huikea ja täynnä juonenkäänteitä. Mahtava kirja.

Q_Black avatar
Kirjoittanut
3.0
Tähän mennessä tylsin kirja, koska kirjan päähenkilöt eivät herättäneet mitään mielenkiintoa. Anya kävi usein jopa pahasti hermoon. Välillä oli kuitenkin kiva lukea näiden kahden kissa ja hiiri- leikeistä. Samaa taattua Showalterin tyyliä :)
Paikalla 24 vierailijaa
Uusin jäsen: Ekoa
Jäseniä yhteensä: 9552