Kissatyttö (Kissojen kesken, #1)
Keskiarvo 3.98
3.98 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (62)
Kirjahyllytilastot

Kissatyttö

Rachel Vincent
Julkaistu: maaliskuu 23, 2011 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: Stray
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Virpi Kuusela. Nidottu.

Näytän periamerikkalaiselta opiskelijatytöltä, mutta olen ihmiskissa, muodonmuuttaja. Elän kahdessa maailmassa.

Meitä kissatyttöjä on vähän, ja suvun jatkamisen kannalta me olemme kultaakin kalliimpia. Halusin kuitenkin oman elämän ja pakenin paineita yliopistoon, kunnes eräänä yönä kulkukissa hyökkäsi kimppuuni.

Minua oli varoitettu kulkukissoista – ihmiskissoista ilman laumaa – jotka vaanivat jatkuvasti kaltaisiani – viehättävä, naispuolisia ja hedelmällisiä. Sain torjuttua hänet, mutta sitten sain tietää kahden naaraskissaystäväni kadonneen.

Oman turvallisuuteni vuoksi minut haettiin takaisin laumaan. En ollut enää mikään heikko pentu. Olin valmis uhmaamaan mitä vain ja ketä vain löytääkseni ystäväni ja kostaakseni heitä kiduttaneille.

Varokaa, kulkukissat, sillä minulla on kynnet, enkä pelkää käyttää niitä.

”Pidin kirjan päähenkilöstä ja rakastin kirjan nopeatempoisuutta. Odotan innolla sarjan seuraavaa osaa.” – Charlaine Harris, kirjailija

muokattu 27.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Uusi alfa (Kissojen kesken, #6)Myrskylinnut (Kissojen kesken, #5)Saalistaja (Kissojen kesken, #2)Syytetty (Kissojen kesken, #3)Kaappaus (Kissojen kesken, #4)

Kirja-arvioita (5)

Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
"Minulla oli tiettyjä epäluuloja sarjaa kohtaan, mutta päätin kuitenkin ostaa tämän pokkarin... enkä pettynyt ostokseen. Täysin erilainen "Harlequin"-sarja, jossa on pienen romantiikan lisäksi karmaisevia mysteerejä. Kissat päättävät lyödä viisaat päänsä yhteen ja selvittää oudot katoamiset. Plussaa päähenkilölle, Faythelle, joka on säpäkkä nainen. Hän pärjää omillaan ja päättää näyttää sen myös muille. Hahmot olivat ihania ja erilaisia kuin ... (lisää)
rudi92 avatar
Kirjoittanut
5.0

Kissatyttö on mahtava kirja. Juoni on erilainen ja ihmiskissat mahtavia. Faythe on hyvä päähahmo ja muista hahmoista Jace oli paras. Muut hahmot, varsinkin Marc ovat todella ärsyttäviä, mikä on varmasti tarkoituskin. 

Kirja on hyvin tapahtumarikas, eikä siinä ole tylsiä kohtia. Sitä vain halusi lukea ja lukea, eikä sitä voinut lopettaa ennen kuin oli ihan pakko. Mahtava sarjan avaus.

Kattinka avatar
Kirjoittanut
4.0
Jes, kivaa, että ihmiskissoistakin on oma sarjansa kaikenmaailman jo lähes kliseisten vampyyri- ja ihmissusi-kirjojen lisäksi! Kirjan lukemisesta on nyt jo hieman aikaa, mutta se kuitenkin olikin sen verran vaikuttava, että se on jäänyt mieleeni. Kirja oli jännittävä, luin sen muutamassa päivässä, vaikka minulla olikin paljon kiireitä. En vain malttanut olla lukematta! :D Kirjan idea oli toimiva ja tarina eteni jouhevasti. Kielestä ja tapahtuma huomasi, että kirja oli ... (lisää)
Kirjakaapin tyttö avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
M-girl avatar
Kirjoittanut
4.0
" Aluksi, kun sain kirjan käteeni, minulla oli hieman ennakkoluuloja, koska ihmiskissat eivät ole niin perinteinen aihe. Mutta kirjaa lukiessani ja sen luettuani muutin mieleni totaalisesti. Kirja oli ihana ja odotin innolla jatkoa. Myös Faythen luonne oli sellainen topakka ja oma-aloitteinen, joka teki kirjasta mielenkiintoisen lukukokemuksen. Arvosana= 9
Paikalla 23 vierailijaa
Uusin jäsen: Inga Honkamäki
Jäseniä yhteensä: 9748