Hammasrattaat (Sillage, #3)
Keskiarvo 3.61
3.61 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10Arvosanoja (18)
Kirjahyllytilastot

Hammasrattaat

Philippe Buchet, Jean-David Morvan
Julkaistu: huhtikuu 2011 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: Engrenages

Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuva
Osallistu keskusteluun (viestejä 9 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2000. Tarina: Jean David Morvan. Kuvitus: Philippe Buchet. Suomennos: Lauri Narinen. Sidottu.

Taistelutähtilaivoja, romurautaraketteja, sotafregatteja, huoltosukkuloita, piraattipaatteja. Tuhannet erilaiset alukset muodostavat massiivisen avarauuskulkueen, joka etsii uusia, asutettavia planeettoja. Tämä alusten vana tunnetaan nimellä Sillage, ja lukemattomien eri rotujen edustajat vaeltavat sen matkassa. Mutta on yksi rotu, joista he eivät ole koskaan kuulleet: ihminen.

Planeetan TRI-JJ 68 rutiiniluotaus paljastaa steampunk-sivilisaation, jonka teknologia kehittyy huimaa vauhtia samalla kun sen asukkaat muuntuvat ihmistä muistuttavaksi elämänmuodoiksi. Uusi agentti Navis lähetetään tutkimaan tapahtumia – onko hän viimein löytänyt linkin ihmisrotuun?

Sillage: Hammasrattaat on tieteissarjakuvaa parhaimmillaan. Morvan ja Buchet kuljettavat Navisin tarinaa eteenpäin huikeiden visioiden, terävän hahmokuvauksen ja vauhdikkaan toiminnan säestämänä.

Muokannut Jussi (13.05.2011)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Calling (Neon Genesis Evangelion, #13)Rautamies – Iron Man: Viisi painajaistaWolverine: Ase-XMaankauhistusTuulen laakson Nausicaä 7 (Tuulen laakson Nausicaä, #7)
Paikalla 2 jäsentä ja 38 vierailijaa
punnort, Jukuke
Uusin jäsen: Jelena Tammilehto
Jäseniä yhteensä: 7903