Hammasrattaat

Philippe Buchet, Jean-David Morvan
Julkaistu: huhtikuu 2011 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: Engrenages
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuva
Osallistu keskusteluun (viestejä 9 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2000. Tarina: Jean David Morvan. Kuvitus: Philippe Buchet. Suomennos: Lauri Narinen. Sidottu.

Taistelutähtilaivoja, romurautaraketteja, sotafregatteja, huoltosukkuloita, piraattipaatteja. Tuhannet erilaiset alukset muodostavat massiivisen avarauuskulkueen, joka etsii uusia, asutettavia planeettoja. Tämä alusten vana tunnetaan nimellä Sillage, ja lukemattomien eri rotujen edustajat vaeltavat sen matkassa. Mutta on yksi rotu, joista he eivät ole koskaan kuulleet: ihminen.

Planeetan TRI-JJ 68 rutiiniluotaus paljastaa steampunk-sivilisaation, jonka teknologia kehittyy huimaa vauhtia samalla kun sen asukkaat muuntuvat ihmistä muistuttavaksi elämänmuodoiksi. Uusi agentti Navis lähetetään tutkimaan tapahtumia – onko hän viimein löytänyt linkin ihmisrotuun?

Sillage: Hammasrattaat on tieteissarjakuvaa parhaimmillaan. Morvan ja Buchet kuljettavat Navisin tarinaa eteenpäin huikeiden visioiden, terävän hahmokuvauksen ja vauhdikkaan toiminnan säestämänä.

muokattu 13.05.2011

Muita kirjoja joista saatat pitää

Isä ja poika (Neon Genesis Evangelion, #12)Ufoja LahdessaRämeen olento: Toinen kirja (Rämeen olento, #2)Planetes. Osa 3 (Planetes, #3)Incal: Edeltävien aikojen kirjat
Paikalla 1 jäsen ja 46 vierailijaa
Eija
Uusin jäsen: Tiia
Jäseniä yhteensä: 9324