Hammasrattaat (Sillage, #3)
Keskiarvo 3.61
3.61 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10Arvosanoja (18)
Kirjahyllytilastot

Hammasrattaat

Philippe Buchet, Jean-David Morvan
Julkaistu: huhtikuu 2011 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: Engrenages

Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuva
Osallistu keskusteluun (viestejä 9 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2000. Tarina: Jean David Morvan. Kuvitus: Philippe Buchet. Suomennos: Lauri Narinen. Sidottu.

Taistelutähtilaivoja, romurautaraketteja, sotafregatteja, huoltosukkuloita, piraattipaatteja. Tuhannet erilaiset alukset muodostavat massiivisen avarauuskulkueen, joka etsii uusia, asutettavia planeettoja. Tämä alusten vana tunnetaan nimellä Sillage, ja lukemattomien eri rotujen edustajat vaeltavat sen matkassa. Mutta on yksi rotu, joista he eivät ole koskaan kuulleet: ihminen.

Planeetan TRI-JJ 68 rutiiniluotaus paljastaa steampunk-sivilisaation, jonka teknologia kehittyy huimaa vauhtia samalla kun sen asukkaat muuntuvat ihmistä muistuttavaksi elämänmuodoiksi. Uusi agentti Navis lähetetään tutkimaan tapahtumia – onko hän viimein löytänyt linkin ihmisrotuun?

Sillage: Hammasrattaat on tieteissarjakuvaa parhaimmillaan. Morvan ja Buchet kuljettavat Navisin tarinaa eteenpäin huikeiden visioiden, terävän hahmokuvauksen ja vauhdikkaan toiminnan säestämänä.

Muokannut Jussi (13.05.2011)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Saga: Viides kirja (Saga, #5)Rämeen olento: Neljäs kirja (Rämeen olento, #4)Incal: Edeltävien aikojen kirjatSaga: Seitsemäs kirja (Saga, #7)Kullervo
Paikalla 2 jäsentä ja 39 vierailijaa
Astorethein, punnort
Uusin jäsen: markus kuisma
Jäseniä yhteensä: 8460