Hämärän muistot (Yön siivet, #2)
Keskiarvo 3.50
3.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (33)
Kirjahyllytilastot

Hämärän muistot

Maggie Shayne
Julkaistu: huhtikuu 19, 2011 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: Twilight Memories
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 1994. Suomentanut Hanna Arvonen. Nidottu.

Rhiannon, tuo armoitettu faaraon tytär, Niilin prinsessa, ikuisen elämän sankari, monien tuntema lannistumaton tuittupää, päättää ottaa selvää Rolandin sydämestä. Roland on pitänyt itseään paholaisen riivaamana sydämettömänä epäritarina jo Ranskan vallankumouksen ajoista asti. Kun yhteisenä takaa-ajajana on kaikkia kuolemattomia jahtaavat tiedemiehet, on jääräpäisimmälläkin sydämellä tilaisuus avautua.

(muokattu 28.01.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Jäljitetty (Susiraja, #3)Vapautettu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #9)Minun rakastajani (Mustan tikarin veljeskunta, #8)Uudestisyntynyt rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #10)Verisuudelma (Mustan tikarin perintö, #1)

Kirja-arvioita (1)

Keskiyön kyyhkynen avatar
Kirjoittanut ()
3.5

En saanut millään itseäni tarttumaan Hämärän muistoihin luettuani Ikiyön tarinoita. Aiempi kirja oli ollut pettymys, eivätkä henkilöt olleet mieleiset. En lukenut tämän kirjan takakantta, joten yllätys oli suuri kun henkilöt vaihtuivat! En olisi jaksanut lukea enään yhtäkään kirjaa Tamaran näkökulmasta ja sitten Rhiannon iski kuin salama kirkkaalta taivaalta! Olin jo aikaisemmassa teoksessa ihaillut Rolandia ja tässä sitä nyt oltiin! Innostuin ja alon lukea kirjaa, ... (lisää)

Paikalla 1 jäsen ja 40 vierailijaa
FreakyMike
Uusin jäsen: Johanna Hellsten
Jäseniä yhteensä: 9013