Tänään täällä, huomenna poissa (Valitut, #3)
Keskiarvo 3.28
3.28 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (100)
Kirjahyllytilastot

Tänään täällä, huomenna poissa

Marilyn Kaye
Julkaistu: helmikuu 2011 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Here Today, Gone Tomorrow
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Yhdeksän teiniä,
yhdeksän salaisuutta,
yhdeksän poikkeuksellista kykyä,
joilla voi muuttaa maailman.


Emily Sanders ei suinkaan ole vihainen äidilleen, joka ei ymmärrä hänen poikkeuksellista kykyään – eihän Emily osaa käsitellä taitoaan kunnolla itsekään. Tulevien tapahtumien näkeminen saattoi olla hyväkin juttu, mutta Emilylle siitä oli koitunut toistaiseksi lähinnä vain harmia.

Kun Carter katoaa ja kahden muunkin erikoisluokan oppilaan kohtalo herättää hämmennystä, ärsyttävän itsetietoinen Amanda laittaa epävarman Emilyn kyvyt koetukselle. Kuka katoaisi seuraavaksi?

Oudon sähköpostiviestin saatuaan Emily on tiukan paikan edessä: onko kyky nähdä tulevaisuuteen lahja vaiko kirous?

Yhdysvaltalaisen Marilyn Kayen Valitut-sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Poissa silmistä, poissa mielestä ja Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

muokattu 18.04.2011

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vaiennut oraakkeli (Apollon, #1)Kolmas sisar (Royaumen aikakirjat, #1)Löytynyt (Taikavaras, #3)Viillot (Viillot, #1)Pedon varjo (Kanen aikakirjat, #3)

Kirja-arvioita (5)

Adolfina Romanov avatar
Kirjoittanut
3.5

Emily ei aiemmin ole hirveästi päässyt esille, mutta nyt sekin hoidetaan - hienosti. Alkuasettelu on erittäin hyvä, vaikka se suuri paljastus jääkin vähän laimeaksi. Nyt Emilylle ja monelle muullekin lahjakkaalle kehittyy aimoannos lisäluonnetta, mikä luonnollisesti on hienoa. Sarja voisi minun puolestani jatkua vielä monta osaa!

lolde avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Janski_ avatar
Kirjoittanut
3.5
Aika sekalainen kirja. En oikein pitänyt, jotenkin sekava. Luin jonkun toisen osan näistä, niin se oli kyllä paljon parempi.
Myrsky10 avatar
Kirjoittanut
3.5
Aika samanlainen kuin aiemmatkin osat, ei voi kuitenkaan jättää lukematta, kun kuuluu samaan sarjaan.
Q_Black avatar
Kirjoittanut
3.0
Aika samoilla kannattimilla aiempien kirjojen kanssa. Eniten näissä kirjoissa häiritsee tapahtumien nopea tempo ja ns. yksinkertaisuus, mutta kirjathan onkin tarkoitettu nuoremmille lukijoille. Hahmoista on saatu sopivasti erilaisia ja Emily on tiukan paikan edessä näkyjensä kanssa, jotka ovat kaikkea muuta kuin selviä. Kun luokkatovereita alkaa kadota, Emilyn on alettava harjoittelemaan näkyjen kanssa auttaakseen ystäviään. Kirjat menevät hyvänä viikonlopun viihteenä, mutta ei ... (lisää)
Paikalla 33 vierailijaa
Uusin jäsen: Jimi Vuori
Jäseniä yhteensä: 9742