FatalNinja – Soturikaste (FatalNinja, #3)
Keskiarvo 3.60
3.60 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (5)
Kirjahyllytilastot

FatalNinja – Soturikaste

Aleksi Delikouras, Kristina Delikouras
Julkaistu: syyskuu 23, 2011 (WSOY)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: kotimainen

Sidottu.

”Jos ammutte minut, ammutte itsenne.”

Kun Matsume valtaa Suuren rukouksen temppelin taistelukoulun, Hinetoshi joutuu lähtemään senseinsä ja ystäviensä kanssa maanpakoon. Vihollisen vakoojat ovat soluttautuneet kaikkialle aina keisarin palatsia ja samuraita myöten, eikä Hinetoshi voi luottaa kehenkään.

Seurueen piileskellessä satamakaupungin huvikortteleissa vihollinen punoo juoniaan. Keisarikuntaa uhkaa suursota, jonka vain Hinetoshi voi estää toteuttamalla tehtävänsä maailman mahtavimpana ninjana. Hinetoshin soturikoulutus on kuitenkin vielä pahasti kesken. Geishatalossa ja noo-teatterissa oppimillaan taidoilla hän tuskin pystyy lyömään mahtavat armeijat. Eivätkä vastakkain ole vain armeijat, vaan maailmaa tasapainossa pitävät vastavoimat. Onnistuuko Hinetoshi lunastamaan sukunsa perinnön ja tulemaan siksi, miksi on syntynyt?

FatalNinja-sarjassa ovat aikaisemmin ilmestyneet Soturioppilas (2009) ja Varjosoturi (2010). Aleksi Delikouras (s. 1990) tunnetaan myös suosituista Nörtti-videoelokuvistaan YouTubessa.

muokattu 13.06.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

RiimukivetGladiaattori: Taistelu vapaudesta (Gladiaattori, #1)Salamurhaajan oppipoika (W.A.R.P., #1)Benjamin Hawk ja merten aave (Benjamin Hawk, #3)Benjamin Hawk ja kultainen sapeli (Benjamin Hawk, #5)

Kirja-arvioita (1)

Truuners95 avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Paikalla 1 jäsen ja 32 vierailijaa
Mustelmann
Uusin jäsen: Heli Lepistö
Jäseniä yhteensä: 9571