Rienaus
Keskiarvo 3.38
3.38 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (25)
Kirjahyllytilastot

Rienaus

Douglas Preston
Julkaistu: kesäkuu 15, 2011 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Blasphemy
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, jännitys

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Heidi Valtonen. Sidottu, kansipaperi.

Pimeyden ydin vai alkuräjähdys?

Arizonassa sijaitsevan vuoren sisään on rakennettu maailman suurin hiukkaskiihdytin, jonka avulla on tarkoitus selvittää alkuräjähdyksen salaisuuksia.

Isabella on kallein ihmisen koskaan rakentama kone, ja sitä ohjaa maailman tehokkain supertietokone. Se on Gregory North Hazeliuksen, Nobel-palkitun fyysikon, luomus ja jotkut toivovat sen paljastavan, mitä universumin syntyhetkellä tapahtui. Toiset pelkäävät, että se synnyttää mustan aukon, joka imaisee koko maapallon sisuksiinsa. Ja toiset uskovat, että kone on Saatanasta, yritys syrjäyttää Kaikkivaltias Jumala luomakunnan huipulta.

Kun Hazeliuksen kahdentoista tiedemiehen ryhmä käynnistää kiihdyttimen, tapahtuu jotain odottamatonta – jotain, joka on hinnalla millä hyvänsä pidettävä salassa. Yhdysvaltain hallitus lähettää Wyman Fordin, entisen munkin ja entisen CIA-agentin, selvittämään totuuden siitä, mitä hiukkaskiihdyttimessä todella tapahtui. Tapahtuneen seuraukset joko tuhoavat maailman... tai pelastavat sen.

”Loistava kirja! Tieteen ja uskonnon suhteesta kertova vetävä trilleri, jossa hyvä ja paha törmäävät toisiinsa valon nopeudella. Sitä ei malta laskea käsistään.” – Kirjailija Jeffery Deaver

muokattu 27.06.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kukaan ei kaipaa sinuaAnsassa (Kevätuhrit, #2)Pimeää ainetta22.11.63Kuutamohulluus ja muita vanhoja suomalaisia pulp-novelleja

Kirja-arvioita (2)

LongWalk avatar
Kirjoittanut
2.5

Ehkä odotukset olivat liian kovat sillä kirja oli pettymys.

Hermione Granger avatar
Kirjoittanut
0.5
En jaksanut lukea kirjaa edes puoliväliin. Sanat menivät ohi enkä saanut juonesta kiinni.
Paikalla 35 vierailijaa
Uusin jäsen: Maria Ketola
Jäseniä yhteensä: 9451