Pienempi paha
Keskiarvo 3.66
3.66 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (19)
Kirjahyllytilastot

Pienempi paha

Dean Koontz
Julkaistu: kesäkuu 2011 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Velocity
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: jännitys

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Katja Ruunaniemi. Sidottu.

Entä jos valinta olisi sinun?

Baarimikko Billy Wiles on aivan tavallinen mies, joka joutuu tahtomattaan mahdottomaan tilanteeseen. Hänelle jätetty viesti käskee hänen valita, kumpi kuolee: pidetty vaalea opettajatar vai hyväntekeväisyystyötä tekevä vanhempi nainen.

Billy aikoo kuitata viestin huonona vitsinä, mutta hyvin pian käy ilmi, että sen kirjoittaja on tosissaan. Alkaa hurja ajojahti, jonka edetessä Billy joutuu tekemään monta kammottavaa päätöstä, joissa on kaikissa pelissä ihmishenki...

Koontzin uusimmassa, nopeatempoisessa ja hengästyttävän tiivistunnelmaisessa trillerissä pelataan hengenvakavilla asioilla sekä tarkastellaan, mitä tapahtuu kun meille annetaan vastuu päättää toisen ihmisen elämästä tai kuolemasta.

muokattu 25.09.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Varjot (Mustan tikarin veljeskunta, #13)Wayward Pines: Salaisuus (Wayward Pines, #2)Peilikaupunki (Ensimmäinen siirtokunta -trilogia, #3)Kuolleiden kirja (Pendergast, #5)Kuoleman naamio (Pendergast, #7)

Kirja-arvioita (1)

FeaFae avatar
Kirjoittanut
4.0
Hetken tutkittuani uskallan väittää etten ole Dean Koontzin kirjoja aiemmin lukenut, en Koontzin nimen alta enkä muiltakaan herran alter egoilta. En pahemmin lue trillereitä (paitsi niitä joissa sankari/anti-sankari on roisto itse) mutta tämä osui ja upposi, jo kannen perusteella. Sitä jäi miettimään pelastaisiko itse nuoren opettajattaren vaiko hyväntekijä-mummon. Lopulta oli pakko napata se kirjastosta. Enkä katunut päätöstä, sen verran nopeasti koukutuin päähenkilö Billy ... (lisää)
Paikalla 5 jäsentä ja 47 vierailijaa
haplotus, Pisania, Nokka10, Eija, LordStenhammar
Uusin jäsen: Anni
Jäseniä yhteensä: 9321