Pimeyden kuiskaus (Manalan valtiaat, #4)
Keskiarvo 3.83
3.83 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (48)
Kirjahyllytilastot

Pimeyden kuiskaus

Gena Showalter
Julkaistu: toukokuu 17, 2011 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: The Darkest Whisper
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Hanna Arvonen. Nidottu.

Sabin, Epäilyksen vartija, yksi demonisotureista jatkoi muiden sotureiden kanssa kiivasta taisteluaan Metsästäjiä vastaan. Heillä olisi vielä monta ottelua edessä, ennen kuin suurin paha olisi lopullisesti kukistettu ja kaikki jumalalliset artefaktit olisivat heidän käsissään.

Gwen ei voinut uskoa, että hänen vuoden kestänyt vankeutensa päättyisi. Hän oli aina ollut harpyia-sisarussarjan musta lammas, pelokas ja pieni. Toisin kuin sisartensa isät, hänen isänsä oli enkeli. Voisiko hän luottaa pelastajiinsa ja soturiin, jonka demonin päämäärä oli tuhota hänen itsetuntonsa ja saada hänet epäilemään omia voimiaan?

”Showalteria parhaimmillaan!” – New York Timesin bestsellerkirjailija Karen Marie Moning

muokattu 28.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Pimeyden valhe (Manalan valtiaat, #6)Bree Tannerin lyhyt elämäPaljastettu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #4)Ikuinen rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #2)Kajo (Kuura-trilogia, #2)

Kirja-arvioita (3)

Anneliana avatar
Kirjoittanut
5.0

Yksi parhaimpia kirjoja koko sarjassa. Ylivoimaisesti. Sabin ja Gwen - oih, Gwen! - ovat parhain pari tähän mennessä. Sabinilla on sisällään Epäilyksen demoni ja Gwen on Harpyija, jonka Sabin vapauttaa metsästäjien vankeudesta. Jo heidän ensimmäisestä tapaamisestaan kemia leiskui ja räiskyi. Heidän kaikki kohtauksensa yhdessä, Gwenin suojeluhalu Sabinia kohtaan, Sabinin suojeluhalu Gweniä kohtaan, hitaasti mutta varmasti etenevä romanssi ja rauha, jotka he toisilleen toivat ... (lisää)

Pancake~ avatar
Kirjoittanut
5.0
Tämä kirja on tällä hetkellä yksi lemppareistani. Vaikka olen lukenut tämän monta kertaa, siihen ei vaan kyllästy. Se saa aina mukaan. Löysin tämän kirjan kirpparilta, sen jälkeen kun olin lukenut sen. Niin ajattelin että kuka oli niin tyhmä joka myy tämän poia. Ja sitten hahmoihin. Gwen on lempi hahmoni, jotenkin hauras. Mutta samaan aikaan kova ja kiivas. Ja sitten on Sabin. En pysty kuvailemaan häntä. Hän on niin ihana hahmo. Suosittelen lukemaan tämän kirjan.
Q_Black avatar
Kirjoittanut
5.0
Loistava kirja ja päästiin tutustumaan erikoiseen harpyijaan. Ihanaa, että jokaiseen kirjaan on laitettu ripaus erilaisuutta. Erilaisia hahmoja ja paikkoja. Tämä kirja ei jätä ketään kylmäksi. Jos pidit aiemmista, pidät tästä myös todella paljon.
Paikalla 1 jäsen ja 59 vierailijaa
Mustelmann
Uusin jäsen: Zahra Osman
Jäseniä yhteensä: 9588