Saalistaja (Kissojen kesken, #2)
Keskiarvo 3.74
3.74 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (42)
Kirjahyllytilastot

Saalistaja

Rachel Vincent
Julkaistu: toukokuu 17, 2011 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: Rogue
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Eeva Koskimies. Nidottu.

Tunnelma laumassa tiivistyy. Reviirin rajoja rikotaan. Tunkeilijat on saalistettava, mutta salaisuus säilytettävä. Kukaan ei saa tietää, että ihmiskissoja on olemassa.

Faythe on palannut kotiin laumansa pariin ja hänen on aika näyttää taitonsa isänsä henkivartijakaartissa. Hän haluaa selvitä kaikkien edessä, etenkin Marcin, kissan, jonka hän viisi vuotta sitten jätti alttarille.

Kissojen kesken -sarjan toisessa osassa jännitys tihenee entisestään kissojen näyttäessä taas kyntensä.

"Kiehtova ja särmikäs, synkkä ja sykähdyttävä… Tämä on pakko lukea!" – New York Timesin bestsellerkirjailija Gena Showalter

muokattu 27.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Uusi alfa (Kissojen kesken, #6)Kissatyttö (Kissojen kesken, #1)Kaappaus (Kissojen kesken, #4)Syytetty (Kissojen kesken, #3)Myrskylinnut (Kissojen kesken, #5)

Kirja-arvioita (2)

rudi92 avatar
Kirjoittanut
5.0

Saalistaja jatkaa hyvin loistavasti alkanutta Kissojen kesken sarjaa. Faythe on edelleen hyvä päähahmo, ja Jace yhtä ihana kuin ennenkin. Marc on taas yhtä vastenmielinen kuin ennenkin...

Kirjan juoni on hyvä ja kerronta sujuvaa. Tapahtumat tempaavat mukaansa ja yllätyksiäkin on luvassa. Saa vain nähdä miten sarja jatkuu. 

Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
"Jatkaa takuuvarmaa "kissalaatua". Ei ehkä iiiihan yltänyt ensimmäisen kirjan tasolle, mutta eipä paljoa jälkeen jäänytkään. Hahmot ovat edelleen kirjavia, ihastuttavia ja vihastuttavia. Pokkareissa suurena plussana nopeatempoisuus eikä se kuitenkaan haittaa kirjan juonta. Tässä pokkarissa päästiin ratkomaan arvoituksia ihan urakalla, samalla kun Faythen ja Marcin suhde saa erilaisia ulottuvuuksia. En oikein pitänyt Marcista ensimmäisessä kirjassa, mutta nyt alan lämmetä hänelle."
Paikalla 2 jäsentä ja 65 vierailijaa
Salka, koi
Uusin jäsen: Haneh
Jäseniä yhteensä: 9746