Metro 2034 (Metro, #2)
Keskiarvo 3.39
3.39 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (47)
Kirjahyllytilastot

Metro 2034

Dmitri Gluhovski
Julkaistu: elokuu 10, 2011 (Like)
Alkuperäinen nimi: Metro 2034
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia
Avainsanat: videopeli, ydinsota
Osallistu keskusteluun (viestejä 8 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Anna Suhonen. Kuvitus: Anton Grechko. Nidottu.

Ihmisen oli turha haaveillakaan revanssista.

Ydinsota on ohi. Ihminen on paennut radioaktiivista säteilyä ja sen synnyttämiä uusia organismeja syvälle maan alle, Moskovan kolkkoihin metrotunneleihin. Piinaavassa selviytymiskamppailussa ihmiskunnan suojelijaksi noussut eliittisotilas Hunter on kadonnut. Mitä Hunterille oikein tapahtui? Metro 2033:n hurja menestystarina saa jatkoa.

muokattu 30.03.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Labyrintti (Maze Runner, #1)Kutsu (Kepler62, #1)Kapinallinen (Outolintu-trilogia, #2)Viallinen (Viallinen, #1)He hukkuvat äitiensä kyyneliin

Kirja-arvioita (3)

Mainadi avatar
Kirjoittanut
3.0
Olisin voinut antaa tälle kirjalle 3,5 tähteä. Jo ihan sen vuoksi, että olen pahasti koukussa Gluhovskin luomaan apokalyptiseen, ydinsodan jälkeiseen, maailmaan. Tulin antaneeksi kuitenkin kolme tähteä sen takia, että kirjailija jatkaa edellisosasta tuttua lukijan ärsyttämistä. Tämä ilmenee siten, että tiettyjä odotuksia nostattavia käänteitä heitetään ilmoille roikkumaan, ikään kuin täkyinä, mutta lupauksia ei kuitenkaan missään vaiheessa lunasteta. Puhun tietenkin ... (lisää)
Piimies avatar
Kirjoittanut
3.5
Metro 2034 kertoo ydinsodan jälkeisestä maailmasta, jossa ihmiset asustavat metro tunneleissa. Kerronta painottuu edellisestä osasta poiketen useamman ihmisen ympärille. Nyt ei enää pyöritä Artjomin ympärillä, vaan edellisestä osasta pikaisesti tutuksi tulleen Hunterin, erään vanhan ukon ja nuoren tytön ympärillä. Varsinkin naispuolisen henkilön mukaan tulo tarinaan miellytti ja muutenkin naisetkin ovat saaneet merkittävämmän osan tarinassa edelliseen verrattuna. Pidin myös ... (lisää)
rudi92 avatar
Kirjoittanut
5.0
Kirja oli aivan mahtava. Ehkä ei aivan yhtä loistava kuin edeltäjänsä, mutta aivan järkyttävän hyvä silti. Hunter oli todella hyvä hahmo, karu ja raaka. Pidin myös muista hahmoista, Homeroksesta ja Sasasta. Mulla oli suuret odotukset kirjaa kohti, eikä kirja pettänyt minua.
Paikalla 68 vierailijaa
Uusin jäsen: Päivi Tolmunen
Jäseniä yhteensä: 9585