Merkki
Keskiarvo 2.93
2.93 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (7)
Kirjahyllytilastot

Merkki

Raymond Khoury
Julkaistu: elokuu 19, 2011 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: The Sign
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: jännitys

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Erkki Jukarainen. Sidottu, kansipaperi.

Ekokatastrofi. Uskonsodat. Terrorismi. Maailmanloppu?

Amundseninmeri, Antarktis
Amerikkalainen television kuvausryhmä on tekemässä raporttia mannerjään sulamisesta. Äkkiä taivaalle jäätikön ylle ilmestyy merkki. Valtava, hohtava pallo liikkuu ja muuttaa muotoaan suorassa lähetyksessä ja aiheuttaa pakokauhua ympäri maailman.

Wadi Natrun, Egypti
Erakkoluolassaan autiomaassa muuan pappi paastoaa päästäkseen piinaavista mielikuvistaan. Hän on kerran toisensa jälkeen ikuistanut karun kammionsa seiniin omituisen merkin, valoilmiön, joka liikkuu kuin olisi elävä.

Boston, USA
Kaidalle tielle selviytynyt pikkurikollinen huomaa olevansa keskellä mitä omituisimpia tapahtumia – ja hengenvaarassa. Miten taivaalla hehkuva merkki liittyy häneen ja hänen kuolleeksi luultuun tiedemiesveljeensä?

Viehättävä uutisankkuri, vanha katolinen pappi ja monissa liemissä keitetty vankilakundi ovat kovan paikan edessä. Tässä pelissä on paljon. Kaikki.

Bestseller-kirjailija Raymond Khoury vie jälleen lukijansa huimalle matkalle koston, ahneuden ja poliittisten pelien maailmaan, jossa ihmiskunnan tulevaisuus on hiuskarvan varassa.

(muokattu 25.09.2015)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Sielut kulkevat sateessaInferno (Robert Langdon, #4)Taivasten vankiPimeää ainettaEtsivä löytää (Mersumies-trilogia, #2)

Kirja-arvioita (1)

rudi92 avatar
Kirjoittanut ()
3.0
Kun aloitin kirjan, olin ihan että "vau, tämähän vaikuttaa hyvältä." Mutta valitettavasti se jäi pettymykseksi. Kirjan alku oli loistava, jopa nerokas. Mutta loppua kohden tunnelma lopahti ja siitä tuli tylsä. Myös loppuratkaisu oli tylsä. Totta kai tiesin, ettei valoilmiö ollut todellinen, vaan huijausta, mutta olisin silti odottanut jotain vähän parempaa. Annan kolme tähteä siksi, että kirjan alku oli melkein puoleenväliin hyvä ja mukaansatempaava ja hahmot olivat ihan jees.
Paikalla 2 jäsentä ja 50 vierailijaa
LordStenhammar, Thialfi
Uusin jäsen: Damir Zaripov
Jäseniä yhteensä: 8868