Vastavirta (Veden alla #2) - Kat Falls7.26

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Arja Gothóni. Sidottu.

Huikaiseva seikkailu valtamerten ihmeiden keskellä jatkuu kansainvälisen menestyssarjan toisessa osassa.

15-vuotias Ty elää valtameren pohjaan perustetun siirtokunnan jäsenenä seuranaan pinnan päällisen maailman kovuutta paennut Gemma. Rauha on palannut siirtokuntalaisten pariin, mutta Ty ja Gemma eivät vielä aavista millaiseen kurimukseen ovat tempautumassa.

Kun Tyn vanhemmat siepataan hänen silmiensä edessä, on hänen tartuttava toimeen vaikka se tarkoittaisi turvautumista pahamaineisen Krottiliigan apuun. Alkaa jännittävä matka vedenalaisen maailman eri kerroksiin, joista kaikista Tylla ei ole ollut aavistustakaan.

Mutta saako Ty tukea Gemmalta, joka kaipaa takaisin maan päälle? Onko kahden maailman sittenkään mahdollista elää rinnakkain, kun Gemma pelkää merta eikä Ty voi kuvitella elämää pinnalla?

Arvosana kirjalle


Julkaistu: marraskuu 17, 2011
Kustantaja: Tammi
Tyylit: scifi, nuoret, seikkailu
Avainsanat: ekokatastrofit
Alkuperäinen nimi: Rip Tide
Arvosanalla: 7.26/10
Arvosanoja: 90
Muokattu: kesäkuu 13, 2017

Veden alla -kirjasarja

Sarjan nimi ei ole tiedossa.

Veden alla (Veden alla #1)7.34
Vastavirta (Veden alla #2)7.26

Kirja-arvioita

9/10 |
tammikuu 01, 2019
Vastavirta jatkaa kiehtovaa tarinaa ja kiinnostus pysyy yllä koko kirjan ajan.  Teksti, juoni ja hahmot ovat kaikki lumoavia ja yksityiskohtaisia. Päähenkilö Ty on rohkea ja oikeudenmukainen, aivan ihana persoona. Teksti ajautuu välillä ...
8/10 |
elokuu 01, 2014
Kirja oli hyvä, joskaan ei yltänyt aivan edeltäjänsä tasolle. Kuvailu oli kaunista joka oli plussaa, romantiikka oisin kaivannut taas lisää mutta menihän tämä näinkin.
8/10 |
helmikuu 20, 2013
Pidin Vastavirrasta, vaikkakaan en niin paljon kuin edeltävästä osasta Veden alla. Se ei silti tarkoita että Vastavirta on huono kirja. Minusta ajatus vedealaisesta maailmasta on kiehtova, eikä niin masentava kuin monet nuorten ...
6/10 |
huhtikuu 22, 2014
Sisältää juonipaljastuksia
10/10 |
tammikuu 01, 2014
Sisältää juonipaljastuksia