Sininen kuu (Kuolemattomat, #2)
Keskiarvo 3.42
3.42 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (219)
Kirjahyllytilastot

Sininen kuu

Alyson Noël
Julkaistu: elokuu 1, 2011 (Otava)
Alkuperäinen nimi: Blue Moon
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Sirpa Meripaasi. Sidottu.

Juuri kuin Ever on alkanut päästä sisään Damenin viettelevään maailmaan, nuorukaisen maagiset voimat alkavat hiipua. Mystinen sairaus ajaa Everin etsimään vastauksia Valonmaasta, ulottuvuudesta elämän ja kuoleman välillä.

(muokattu 02.12.2011)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuolleiden laiva (Magnus Chase, #3)Mahti (Korpinkehät, #3)Poika nimeltä Joulu (Joulu, #1)Myrskylä (Myrsky, #1)13 kirousta (Keijutrilogia, #2)

Kirja-arvioita (11)

Q_Black avatar
Kirjoittanut ()
4.0
Ensimmäistä osaa lukiessani petyin kirjaan todella. Ilokseni täytyy myöntää, että tämä toinen kirja oli todella hyvä. Hahmot olivat paljon aidompia ja heihin pystyi samaistumaan. Everin tuntemukset kirjan edetessä olivat käsin kosketeltavia, koska joskus on itsekin ollut vähän samanlaisessa tilanteessa. Kirjassa mentiin suht reippaasti eteen päin eikä jääty junnaamaan paikoilleen. Loppu kyllä yllätti. Seuraavassa osassa on siis tiedossa jotakin mielenkiintoista.
kyyhkynen avatar
Kirjoittanut ()
2.0
Jotenkin tää sarja ei muhun vaan kolahda, ainoana paranormaalin romantiikan sarjoista tähän mennessä. Ekan kirjan kanssa olin jo ihan pettynyt, että mitä tää on, ja Sininen kuu meni vielä lisää alaspäin. Ever on ärsyttävä, kirjan lauseet menee multa jotenkin ohi ja on miljoona asiaa joita ei oo selitetty tai on selitetty huonosti. Damen käyttäytyy oudosti koko ajan ja monet muutkin henkilöt on kummallisia, kuten ne kaksoset ja Ava. Tää kirjasarja ei vaan uppoa muhun lainkaan.
Adolfina Romanov avatar
Kirjoittanut ()
3.0

Tämä jää aavistuksen kehnommaksi kuin Punaiset tulppaanit. Tapahtumat muuttuvat loppua kohden hiukan lennokkaammiksi, mutta se ei ole mielestäni hyvä juttu. Kaikki se draama on pidemmän päälle lähinnä kiusallista ja Damen oikeastaan loistaa poissaolollaan koko kirjan ajan. Joo, sehän siinä oli ideakin, mutta olisiko silti voitu yrittää jotain? Roman on äärettömän epäluovaksi muovattu vihollinen ja Romy ja Rayne kuin jostain 2000-luvun shoujo-mangasta repäistyt. Toiminta menee lian korkealentoiseksi ja noloksi, mutta silti viimeinen luku on aivan liian onnellinen.

Milzu avatar
Kirjoittanut ()
3.5
Ihan ok, mutta itselläni ei oikein tärpännyt.
Frost avatar
Kirjoittanut ()
1.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Heidi Kristina avatar
Kirjoittanut ()
3.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Lonely Reader avatar
Kirjoittanut ()
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Janski_ avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Tämä kirja oli mielstäni paljon parempi kuin aikaisempi kirja. Tässä kirjassa juonessa tapahtui yllättäviä juonenkäänteitä, kun taas edellisessä sarjassa se oli aika aika ennalta arvattavaa. Ja tässäkin.. Damen meni Stacian luo taas ja jätti Everin yksin tosin se taisi olla Romanin vika. Kyllä tämä sarja on vaan ihana, ainakin tähän asti. Toivottavasti seuraava osa on yhtä hyvä :-D
MintFirefly avatar
Kirjoittanut ()
3.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Fallen angel avatar
Kirjoittanut ()
3.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
rudi92 avatar
Kirjoittanut ()
4.0
Sininen kuu on todella loistava kirja ja samalla myös aivan mahtava jatko-osa loistavalle alkaneelle kirja-sarjalle. Omalla kohdallani vain tuo kiusaamisjuttu on aika arkapaikka, enkä siksi pitänyt niistä kohdista. Varsinkin Damenin käytös järkytti monissa kohdissa. Mutta kirja oli tosi hyvä ja se saa varmistamaan sen, että ostan kolmannen kirjan heti kun se vain ilmestyy.
Paikalla 2 jäsentä ja 66 vierailijaa
merten paavo, blackstar
Uusin jäsen: Katarzyna Nowak
Jäseniä yhteensä: 9035