Sitomaton rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #5)
Keskiarvo 4.01
4.01 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (242)
Kirjahyllytilastot

Sitomaton rakastaja

J. R. Ward
Julkaistu: elokuu 25, 2011 (Basam)
Alkuperäinen nimi: Lover Unbound
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, jännitys
Avainsanat: vampyyrit
Osallistu keskusteluun (viestejä 57 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Maria Sjövik. Nidottu.

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Vampyyrirodulla on puolustajanaan kuuden vampyyrisoturin salainen veljesjoukkio.

Armottomalla ja älykkäällä Vishousilla on kannettavaan kammottava kirous ja pelottava kyky nähdä tulevaisuuteen. Hän kasvoi isänsä sotaleirillä, jossa häntä piinattiin ja pahoinpideltiin. Mustan tikarin veljeskunnan jäsenenä hän ei ole kiinnostunut rakkaudesta tai tunteilusta vaan ainoastaan taistelemisesta Harvennuskuntaa vastaan.

Vishous joutuu itsensä loukattuaan ihmisten sairaalaan ja päätyy kauniin kirurgin, Jane Whitcombin potilaaksi. Tohtori Whitcomb saa Vishousin avautumaan ja paljastamaan sisäisen tuskansa ja antaa vampyyrisoturille ensikosketuksen todellisesta, aidosta nautinnosta. Asiat saavat kuitenkin yllättävän käänteen, kun Vishousin tekemät valinnat uhkaavat johtaa tulevaisuuteen, jossa Janelle ei ole sijaa...

Sitomaton rakastaja on Mustan tikarin veljeskunta -sarjan viides osa.

muokattu 20.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Herätetty rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #3)Varjot (Mustan tikarin veljeskunta, #13)Vapautettu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #9)Koston rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #7)Peto (Mustan tikarin veljeskunta, #14)

Kirja-arvioita (12)

loraliz avatar
Kirjoittanut
4.0
Sarjan aikaisemmat osat ovat koukuttaneet minua aina niin, että kirjaa ei ole pystynyt laskemaan käsistä ja lukeminen kannesta kanteen ei ole vienyt montaa päivää. Mutta tästä osasta jäi puuttumaan se jokin joka imasee mukaansa. Olihan kirja hyvä, mutta heikoin lenkki kyseisestä kirjasarjasta. Plussaa kirjassa oli se, että lessereistä kertovat kohdat jäi pois ja välitut tulivat tilalle, sekä toinen puoli pääsi tarinaan mukaan. V on kiinnostava hahmo ja hänen piilevä ... (lisää)
Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
Nyt se on luettu. Odotukset oli korkealla, joten petyin vähän. Ah, rakastuin Janeen heti kättelyssä. Sellainen vahvaluontoinen nainen, joka sanoo mitä ajattelee eikä anna Vishousin pompotella itseään. Lisäksi sen tapa ajatella kaikki "lääketieteellisesti" oli huvittavaa. Lisäksi ihanaa, että tässä kirjassa ei ollut sellaista eipäsjuupas-meininkiä vaan Jane ensin vihasi V:tä, sitten alkoi kiinnostua tästä ja lopulta heidän välillään roihahti liekki. Vishous ei herättänyt ... (lisää)
rudi92 avatar
Kirjoittanut
5.0

Sitomaton rakastaja on taas taattua Mustan tikarin veljeskuntaa. Olen alusta lähtien pitänyt Vishousista, ja oli upeaa lukea hänen näkökulmastaan. Ja Jane oli todella ihana. Räväkkä ja juuri täydellinen Vishousille. Tässä kirjassa oli taas enemmän Phuryn näkökulmasta, ja toivon, että häneenkin pääsisi hieman paremmin käsiksi seuraavassa osassa. Cormia ainakin vaikutti ihanalta hahmolta.

Mustan tikarin veljeskunta on todella mahtava sarja, ja olen täysin lumoutunut ... (lisää)

Kaneli88 avatar
Kirjoittanut
5.0
V on selvästi yksi lempihahmoistani ja pysyy edelleen lempparina. Jane on myös todella hyvä hahmo ja täydet pisteet sille. Loppuun en ollut täysin tyytyväinen, mutta ei se silti vähennä kirjan arvostelua. Pidin siitä että Kirjurineitsyt ja valitut ovat tulleet isompaan osaan. Phury ei ole ennen kiinnostanut minua juuri ollenkaan, mutta tämän kirjan jälkeen otan hänestä kertovan teoksen mielelläni käsiini. John aiheuttaa hieman ristiriitaisia tunteita enkä vielä osaa sanoa ... (lisää)
Nage avatar
Kirjoittanut
4.5
Pidin kirjasta niin kuin sen edeltäjistäkin. Myös Johnia koskevat luvut olivat todella mielenkiintoisia. Vishous ja Janw ovat oikein kiva pari! :)
Ferren avatar
Kirjoittanut
5.0
Tämä kirja on mielestäni kaikista sydäntäsärkevin sekä yllätyksellisin koko sarjassa. Odotin innolla tämän osan lukemista, koska Vishous on mielestäni kenties paras veljeskunnan mies. Salaperäinen, vaarallinen, komea... sitä rataa. Suhteen kehittyminen Jane- kirurgiin tuntuu hyvin luonnolliselta. Viimeisissä luvuissa tarina kehittyy kuitenkin niin sydäntäraastavaksi, että on hetkeksi pakko laskea kirja pöydälle ja itkeä nenäliinat riekaleiksi ennen jatkamista. ... (lisää)
Fade avatar
Kirjoittanut
4.0
Hmm.. Kirja ei nyt aivan vastannut odotuksiin, mitkä eivät muiden antamien arvostelujen vuoksi olleet edes kovin korkealla. Kerronta on edelleen aivan ihanaa, ja koko sarjan kestävä juoni on mukava ja pitää kiinnostuksen yllä. Yksittäisenä osana koko sarjaa, tämä kirja ei kuitenkaan ollut niin hyvä kuin edelliset. Jotenkin tässä tulee sellainen olo, että odotanko näiltä jatko-osilta aivan liikaa, vai ovatko ne oikeasti huonompia kuin edeltäjänsä. Vishousin elämästä oli ... (lisää)
Liliales avatar
Kirjoittanut
4.0
Vishous on mielestäni ollut veljeksistä kaikista mysteerisin, joten oli mukava vihdoin päästä tuntemaan hänen taustansa. Jane osottautui hyvin vahvaksi ja yhdeksi suosikki naishenkilöksi tässä sarjassa. Janen ja Vishousin paritus oli täydellinen. Plussaa oli myös ettei lessereistä kerrottu yhtääkään pätkää. Mutta on pakko sanoa että loppu tuli pienenä yllätyksenä. Yllätyin myös siitä että Kirjurineitsyen osuus sarjassa olikin isompi, mitä aluksi ... (lisää)
Resurr avatar
Kirjoittanut
3.0
Nämä sarjan osat alkavat muistuttaa toisiaan. Vamyyri+jokin ongelma+rakkaus, kyllähän tämän silti mielenkinnolla luki! Ja ei vain mielenkiinnolla vaan yhdeltä istumalta, kun ei läytynyt kohtaa, jossa sen olisi voinnut jättää kesken. Loppuratkaisu muistutti Rhagen ja Maryn(?) loppua paitsi sitten sitä mielenkiintoista lisäystä lukuunottamatta. John on herättänyt mielenkiintoni. Kahden viime osan aikana hän on tullut esille paremmin. Saas nähdä... Tässä sarjassa on mukavasti kaikkea, on väkivaltaa ja samalla sitten läheisyyttä.
Chanie avatar
Kirjoittanut
5.0
Itse olen aina tykännyt kovasti Vishousista, ja olin jo malttamaton kun sain kirjan käteeni. Kuten moni muukin arvosteluissaan sanoi, petyin hieman, sillä V:n ja Janen tarina ei tuntunut olevan pääroolissa muiden näkökulmista kerrotuista pätkistä katsoen. Suurta plussa oli se että V:n tunteen Butchia kohtaan tuli vähän selvemmäksi, ja että tämän menneisyydestä kerrottiin niin mukavasti. Bloodletterin suomennos kylläkin potutti aina kun osui silmään. Täytyy myöntää ... (lisää)
Moira avatar
Kirjoittanut
4.0
Olen koko kirjasarjan aikan pitäny vishousia mielenkiintosimpan hahmona joten kirja oli pettymys, tosin se miten V:n ja Janen suhde etenee oli kiehtovan hauska vaikka se nyt vähän sivu juoneksi jäikin. (pitänee toivoa että ensi kirja korvaa tämän kirjan pettymykset) Se mitä paljastuksia kirjan juoneen tuli V:n vanhempien histioriasta oli jotakin yllättävää enkä heti ensimmäisenä olisi sitä arvannut samoin se miten kerjan rakkaustari sai loppunsa oli yllättävä ja ... (lisää)
paukka avatar
Kirjoittanut
4.0
Minullakin odotukset oli aika korkealla. Minua häiritsi se, että V:n ja Jane, ei saanut tästä "omaa kirjaansa", vaan kerrottiin paljon muiden tekemisiä ja ajatuksia. Jotenkin tuli tunne, että tulipahan tämäkin Veljen tarina kerrottua... Loppu oli kyllä vähän outo
Paikalla 3 jäsentä ja 64 vierailijaa
koi, Lyyskis, Haneh
Uusin jäsen: Haneh
Jäseniä yhteensä: 9746