Radleyn perhe
Keskiarvo 3.31
3.31 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (74)
Kirjahyllytilastot

Radleyn perhe

Matt Haig
Julkaistu: kesäkuu 28, 2011 (Atena)
Alkuperäinen nimi: The Radleys
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Taina Wallin. Sidottu, kansipaperi.

Alex-palkinto 2010.

Mitä jos et himoitsisi naapurin autoa vaan haluaisit vain imeä hänen vertaan?

Tervetuloa Radleyn perheen kotiin! Peter, Helen ja heidän teini-ikäiset lapsensa Clara ja Rowan asuvat tavallisessa talossa tavallisessa lähiössä. Ympäristöön sulautuminen ei kuitenkaan ole helppoa, kun on kannettavana synkkä salaisuus – joka yllättäen valkenee myös perheen teineille.

Radleyn perhe on vetävä ja koskettava tarina poikkeuksellisesta perheestä, jolla on muutakin kuin koira haudattuna. Vaikka Radleyt yrittävät olla olematta vampyyriperhe, omaa luontoaan ei voi unohtaa. Syvemmällä tasolla kirja on kertomus siitä, mihin aikuiseksi kasvaminen voi johtaa ja miten halujen tappaminen voi viedä kohti veretöntä elämää.

Maailmalla Radleyn perhe on ollut arvostelumenestys, ja se on käännetty jo 25 kielelle. Kirjasta on myös tekeillä elokuva.

Todella hauska.” – Vogue

Juuri kun ajattelit, että Stephanie Meyerit ovat imeneet nykyvampyyrit kuiviin, ilmestyy Matt Haigin viisas ja inhimillinen tarina vampyyriperheen elämästä kunniallisessa englantilaislähiössä.” – Daily Mail

Hupaisan erikoinen.” – Financial Times

"Matt Haigin tekstiä on riemukasta lukea. Parhaimmillaan se kertoo paljon meistä ihmisistä ja heikoimmillaan se tyytyy olemaan vain viihdyttävä." – Kansan Uutiset

muokattu 02.09.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Verta sakeampaa (Sookie Stackhouse, #5)Veren voima (Sookie Stackhouse, #1)Veren perintö (Sookie Stackhouse, #6)Varjojen kaupungit IV–VIPahan veren valtakunta (Sookie Stackhouse, #7)

Kirja-arvioita (8)

Nafisan avatar
Kirjoittanut
4.0
Pidän vampyyreistä, mutta nykyisin niistä on mennyt hohto liian säikyvien naapurinpoikien kanssa, mutta Radleyn perheessä on ripaus raikasta, uudenlaista näkökulmaa vampyrismiin! Kirjaa luki nopeasti mutta nautiskellen kiitos lyhyiden kappaleiden, jotka näyttävät muutaman päivän tapahtumat useasta eri näkökulmasta. Henkilöitä on runsaasti, mutta tärkeät hahmot on helppo pitää mielessä. Täydelliset naiset tv-sarjaa seuranneet tietänevät kuinka tärkeää on ylläpitää ... (lisää)
Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
Huh, siis onko tämä oikeasti miehen kirjoittama kirja? Ei uskoisi! Kirja koukutti ensimmäisiltä sivuilta asti omaperäisellä kerronnallaan. Kirjassa pääsee jokaisen siinä esiintyvän henkilön pään sisään vuorollaan, tavallaan lyhyesti ja ytimekkäästi, mutta samalla hyvin syventävästi. Tässä kirjassa ei yksinkertaisesti ollut yhtään tylsää kohtaa. Alussa Radleyn perheen arkea, loppua kohti vähän jännempää menoa. Uskaltaisin melkein väittää, että menisin mieluummin ... (lisää)
Tantor90 avatar
Kirjoittanut
2.0
Yleensä tykkään lukea kaikenlaista fantasia kirjallisuutta, varsinkin kun kirjassa on vampyyreitä,noitia,demoneita tai muuta yliluonnolisia kykyjä omaavia olioita. Niin tämä kirja oli ihan huono, siis todella huono ja outo. Ei ollu minun juttu tämä kirja.
LittleJane avatar
Kirjoittanut
3.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Radioactive avatar
Kirjoittanut
4.5
Kirja on yksi lemmpareist ja ain! Löysin tämän ihan vahingossa ja päätimpä lukea. Ja kyllä myös oli hauska. Suosittelen lämpimästi;)
Sarantha avatar
Kirjoittanut
3.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Nage avatar
Kirjoittanut
3.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
The Big Bad Wolf avatar
Kirjoittanut
4.0
Raikas, mukava, nopea. Täydellistä matkalukemista, kun ajateltavaa löytyy, mutta ei edellytä joka sekunti niin tarkkaa huomiota. Osittain tuli luettua rivien välistä, viihdyttävää niinkun. Meyeriä ja Haigia on turha verrata keskenään. Haig onnistuu taitavasti kaapimaan vampyyrin nykymaailman stereotypioiden alta esiin ja lisäilemään omia uusia elementtejään taruolentoon. Kliseerajojen rikkominen on hakuammuntaa, sillä lopputuloksesta ei voi olla varma. Osuma ei ole ... (lisää)
Paikalla 40 vierailijaa
Uusin jäsen: Niko
Jäseniä yhteensä: 9740