Syytetty (Kissojen kesken, #3)
Keskiarvo 3.83
3.83 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (38)
Kirjahyllytilastot

Syytetty

Rachel Vincent
Julkaistu: heinäkuu 9, 2011 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: Pride
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Eeva Koskimies. Nidottu.

Faythe Sanders joutuu istumaan päivästä toiseen reviirineuvoston edessä ja kertamaan tapahtumia. Onko hän syyllistynyt murhaan, vai tappanut vain itsepuolustuksekseen?

Jos hän ei olisi nainen, olisi hänet jo otettu hengiltä, mutta harvinaisena naaraskissana hän on arvokas, ei vain laumalleen, vaan koko ihmiskissarodulle.

Tuntemattomien kulkukissojen hyökkäys mutkistaa tapahtumia entisestään. Saako Faythe mahdollisuuden näyttää korvaamattomat taitonsa yhteisössä, arvonsa, joka pelastaisi hänen henkensä?

muokattu 27.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kaappaus (Kissojen kesken, #4)Kissatyttö (Kissojen kesken, #1)Uusi alfa (Kissojen kesken, #6)Myrskylinnut (Kissojen kesken, #5)Saalistaja (Kissojen kesken, #2)

Kirja-arvioita (2)

satunnainen avatar
Kirjoittanut
4.0
Täysin mukiin mahtuva kokanaisuus. Laatu on kohdallaan ja rahoille saa vastinetta jos tämän teoksen päätyy ostamaan. Kirjalla on yllättävän mielenkiintoinen idea. En ole lukenut aijempia osia, mutta täytyy lukea nekin jossain vaiheessa. Joten, kirjaan pääsee siis kyllä hyvin mukaan vaikkei olisi aijempia osasia lukenutkaan. Faytheen samaistuin nopeasti. Vahva ja rohkea nainen jää mieleen pyörimään pitkäksikin aikaa.
Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
Taattua laatua niin kuin aiemmatkin teokset. "Rikokset" tässä kirjasarjassa lisäävät vähän mielenkiintoa. Tosin tuntuu, että kaikki pyörii vain outojen tapahtumien ympärillä ja romantiikka jää vähän toisarvoiseen sijaan. Koko kirjan verran puitiin Faithen syyllistymistä rikoksiin ja reviirien alfat meinasivat saada verenpaineen kohoamaan. Karseaa, miten kirjoissa nainen esineellistetään. Nainen kuuluu laumaan ja hänen kuuluu synnyttää lapsia, muuta arvoa hänellä ei ole. Faithe on kuitenkin ihailtavan pippurinen persoona ja osaa kyllä ilmaista mielipiteensä. Silloinkin kun sitä ei kaivata.
Paikalla 68 vierailijaa
Uusin jäsen: Haneh
Jäseniä yhteensä: 9746