Kaappaus (Kissojen kesken, #4)
Keskiarvo 3.94
3.94 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (31)
Kirjahyllytilastot

Kaappaus

Rachel Vincent
Julkaistu: syyskuu 20, 2011 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: Prey
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Eeva Koskimies. Nidottu.

Faythe Sanders, keskietelän lauman naaraskissa, oman isänsä ja alfansa mahdollinen seuraaja, elää elämänsä toistaiseksi piinaavinta aikaa.

Kaikki hyvä tuntuu olevan kyseenalaistettu: parisuhde, rauha, elämä. On vain kaappauksia, hyökkäyksiä, verta, sodanuhkaa ja musertavaa surua.

Faythe taistelee tiensä päivästä toiseen, kuin surumarssin mollista musertuneet nuotit, eivätkä yllätykset aina luo taukoa ainaiselle taistelulle. Lopuksi on vain yksi tunne – kostonhimo – joka pitää lauman koossa.

muokattu 27.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Saalistaja (Kissojen kesken, #2)Uusi alfa (Kissojen kesken, #6)Myrskylinnut (Kissojen kesken, #5)Kissatyttö (Kissojen kesken, #1)Syytetty (Kissojen kesken, #3)

Kirja-arvioita (1)

Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
Tämä pokkari taisi herättää tähän mennessä luetuista sarjan pokkareista eniten tunteita. Ärtymystä, harmistusta, surua ja iloa. Näiden kansien välissä tapahtuu hurjasti asioita. Faythe pääsee taas mysteerien keskelle ja alkaa selvittää niitä yhdessä muiden lauman jäsenten kanssa. Pidän enemmän ja enemmän Faythestä, koska se on niin loistava persoona. Osaa olla kettumainen, mutta myös tarvittaessa herkkä. Lauman tulevaisuus on vaakalaudalla monenkin asian takia ja se saa lukijan puremaan huultaan aina loppuun asti. Jäin janoamaan jatkoa.
Paikalla 19 vierailijaa
Uusin jäsen: Inga Honkamäki
Jäseniä yhteensä: 9748