Paholaisen vasara
Keskiarvo 3.35
3.35 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (10)
Kirjahyllytilastot

Paholaisen vasara

Juha-Pekka Koskinen
Julkaistu: elokuu 2011 (Helsinki-kirjat)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, jännitys
Avainsanat: kotimainen

 Sidottu, kansipaperi.

1. laitos: Helsinki-kirjat, 2011. Kansi: Mika Perkiökangas. Sidottu, kansipaperi.
2. laitos: WSOY, 2014. Bon-pokkari. Uusi kansikuva. Nidottu.

Nuori suomalainen tutkija Matias Rakola saa kiinnostavan puhelun. Helsinkiläiseen mielisairaalaan on tullut potilas, joka sopisi loistavasti Matiaksen tekemään tutkimukseen. Mies väittää olevansa 1400-luvulla elänyt romanialainen prinssi Vladislaus, kuuluisan Draculan esikuva. Pian sairaalassa alkaa tapahtua asioita, joihin ei näytä olevan järjellä tai tieteellä selitettäviä vastauksia…
Viattomasta tutkimuksesta alkaa matka kohti pimeää, jonka aikana selviää, ettei mikään ole sitä miltä päällepäin näyttää.

Juha-Pekka Koskinen yhdistää uudessa romaanissaan taidokkaasti trilleriä, historiallista romaania ja ihmiselämän suuria kysymyksiä. Hän pitää lukijan taidokkaasti pihdeissään ja onnistuu luomaan yhden huikaisevan lisäjuonteen kuuluisan kreivi Draculan tarinaan – tällä kertaa nykypäivän Helsingissä.

”Minusta oli jo pienenä tuntunut siltä, että olin ainutlaatuinen. En osaa selittää miksi, se oli minulle yhtä itsestään selvää kuin taivaalla paistava aurinko tai kalat vedessä.”

muokattu 01.05.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

YönäytösSielut kulkevat sateessaKoivulehtoMagnum OpusMurhamystiikkaa: Okkulttisia etsivätarinoita (Aavetaajuus-kirjat, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 47 vierailijaa
haplotus, LordStenhammar
Uusin jäsen: Meeri Saukkonen
Jäseniä yhteensä: 9450