Kuolontuoksu
Keskiarvo 3.86
3.86 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (49)
Kirjahyllytilastot

Kuolontuoksu

Robin Jarvis
Julkaistu: 2002 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: Deathscent
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, steampunk, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2001. Suomentanut Susanna Paarma. Kannen kuva: Robin Jarvis. Sidottu.

Kuolontuoksu avaa uuden, hätkähdyttävän fantasiatrilogian ja suuri seikkailu käynnistyy.

Elisabeth Tudorin ihmeellisen hallituskauden vuonna sataseitsemänkymmentäkahdeksan alkoi eräs pitkä kesäilta olla lopuillaan.

Oli kesäkuun viides Glorianan kalenterin mukaan ja pienimmällä niistä kahdestatoista leijuvasta saaresta, joista Suffolkin kreivikunta muodostui, varjot venyivät syvinä ja tummina Wuttonin maakartanon ympärillä.

Tähän avaruudessa kelluvaan saareen jossa on vain mekaanisia eläimiä ja arkaaista teknologiaa törmää alus, joka tunkeutuu saarta suojaavan kannen läpi. Palavasta aluksesta kompastelee ulos olento ja putoaa maahan. Hän on Iribiasta kotoisin oleva Brindle, joka elää tuoksuista. Onko salaperäinen Brindle enkeli vai paholainen ja mitä hänen tulonsa tulee merkitsemään koko Englandialle?

(muokattu 05.09.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tulen ja unien peili (Kotilon veljeskunta, #2)Vieras aikojen takaaYönsiiven velhot (Korppikartanon salat, #1)Vanhan talon kummitusKatmandun Kobrakuningas (Lampun lapset, #3)

Kirja-arvioita (1)

Denizen avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Tämä kirja oli vaikuttava. Itse en olisi kirjaan koskenut, mutta sattumalta se minulle laitettiin luettavaksi, ja tähän olen tyytyväinen. Kirjaa lukiessa tulee usein olo, että onkohan tuotakin mietitty, mutta hassua kyllä, yleensä on. Myöhemmin aina kirjassa selitetään jokin mitä itse ihmetteli. Tietyllä tapaa välillä tuntuu, että teksti ei ole aivan luontevaa. Sitä on vaikea selittää... Yksi hämmentävä seikka on nopeat näkökulmanvaihdokset, ilman riviväliä ... (lisää)
Paikalla 3 jäsentä ja 72 vierailijaa
Rinja, LordStenhammar, Lukijatar
Uusin jäsen: Dragon X
Jäseniä yhteensä: 8801