Pirun merkki (Sillage, #4)
Keskiarvo 3.39
3.39 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (14)
Kirjahyllytilastot

Pirun merkki

Philippe Buchet, Jean-David Morvan
Julkaistu: syyskuu 2011 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: Le Signe des démons
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuva
Osallistu keskusteluun (viestejä 9 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2001. Tarina: Jean David Morvan. Kuvitus ja värit: Philippe Buchet. Suomentanut Lauri Narinen. Sidottu.

Taistelutähtilaivoja, romurautaraketteja, sotafregatteja, huoltosukkuloita, piraattipaatteja. Tuhannet erilaiset alukset muodostavat massiivisen avaruuskulkueen, joka etsii uusia, asutettavia planeettoja. Tämä alusten vana tunnetaan nimellä Sillage, ja lukemattomien eri rotujen edustajat vaeltavat sen matkassa. Mutta on yksi rotu, joista he eivät ole koskaan kuulleet: ihminen.

Sillagen “varmistajat” Hurumarulla, keskiaikaisella planeetalla, ovat lakanneet lähettämästä raportteja. Navis, Bobo ja kolme muuta agenttia lähetetään tutkimaan tilannetta, mutta kadonneiden lähettiläiden sijaan he törmäävät sisällissotaan, kun orjuutetut eskotit taistelevat vapaudesta.

Prinsessansa Monevan johdolla kapinalliset hävittävät armotta kaiken, joka kantaa Sillagen tunnusta: pirun merkkiä!

Sillage: Pirun merkki on tieteissarjakuvaa parhaimmillaan. Morvan ja Buchet kuljettavat Navisin tarinaa eteenpäin huikeiden visioiden, terävän hahmokuvauksen ja vauhdikkaan toiminnan säestämänä.

(muokattu 24.05.2014)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Saga: Viides kirja (Saga, #5)Rämeen olento: Neljäs kirja (Rämeen olento, #4)MadonreikiäRautamies – Iron Man: Viisi painajaistaPlanetes. Osa 4 (Planetes, #4)
Paikalla 2 jäsentä ja 62 vierailijaa
Iivari, PercyJacksonfani
Uusin jäsen: Hapanrapakko
Jäseniä yhteensä: 8802