Viikinkipoika Kaspar

Taavi Vartia
fantasia > historiallinen fantasia, nuoret
Viikinkipoika Kaspar (Viikinkipoika Kaspar #1) - Taavi Vartia5.60

Kansi: Ossi Hiekkala. Sidottu.

Viikinkien johtoalus Sakkara lipuu kohti Suomen vesistöä. Sen piti olla aivan tavallinen, voittoisa sotaretki. Siksi viikinkipäällikkö Freygeir oli päättänyt toteuttaa poikansa unelman ottamalla tämän mukaan merimatkalle. Jättimäinen laivasto kohtaa kuitenkin täydellisen yllätyksen. Siitä alkaa viikinkipoika Kasparin huikea seikkailu läpi aavojen merten ja myrskyjen aivan toisenlaiseen maailmaan.

Matkallaan Kaspar tapaa myös ikäisensä tytön Jäkälän ja tämän pienen veljen Nupon. Ja karhunpennun, joka seuraa kaksikkoa uskollisesti. Yhdessä he löytävät pieneltä luodolta tunnelin, joka johtaa suurelle hiekka-aavikolle. Tuon aavikon kattona ei olekaan taivas, vaan meren alapinta, ja kalat ovat sen lintuja! Pian he huomaavat, etteivät ole aavikolla yksin.

Viikinkipoika Kaspar on riemukas ja valloittava kertomus ystävyydestä, vieraiden kulttuurien kohtaamisesta ja nokkeluudesta selviytyä aivan uudenlaisessa todellisuudessa. Tarinassa fantasia sekoittuu kiehtoviin historiallisiin tapahtumiin. Kirja on koskettavaa ja viihdyttävää lukemista kaikenikäisille.

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Adlibris tarjoaa 10% alennuksen kaikista tuotteista koodilla FALL4BOOKS (voimassa 22.-24.10.)

Julkaistu: 2011
Kustantaja: Helsinki-kirjat
Tyylit: fantasiahistoriallinen fantasia, nuoret
Avainsanat: kotimainen
Arvosanalla: 5.60/10
Arvosanoja: 5
Muokattu: maaliskuu 13, 2016

Viikinkipoika Kaspar -kirjasarja

Viikinkipoika Kaspar (Viikinkipoika Kaspar #1)5.60
Viikinkipoika Kaspar II: Sininen viikinki ja kuninkaan sotaratsu (Viikinkipoika Kaspar #2)