Viikinkipoika Kaspar II: Sininen viikinki ja kuninkaan sotaratsu (Viikinkipoika Kaspar, #2)
Keskiarvo 3.50
3.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (2)
Kirjahyllytilastot

Viikinkipoika Kaspar II: Sininen viikinki ja kuninkaan sotaratsu

Taavi Vartia
Julkaistu: elokuu 15, 2011 (Helsinki-kirjat)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiahistoriallinen fantasia, nuoret
Avainsanat: kotimainen

Kansi: Ossi Hiekkala. Sidottu.

Kumpikaan ei ehtinyt edes liikahtaa, kun Kaspar vetäisi sapelin tupestaan ja huitaisi kaksi kertaa. Kummankin miehen rähjäisiin kaapuihin oli ilmestynyt
viilto olkapään kohdalle.

– Minä olen viikinkipoika Kaspar, ja tämä on minun isäni, sotapäällikkö Freygeirin sapeli. Älkää enää koskaan asettuko sen eteen, Kaspar sanoi ja hyppäsi alas reestä.

Norjalaisessa viikinkikylässä eletään vuotta 1052. On kulunut puolitoista vuotta siitä, kun viikinkipoika Kaspar on palannut kotiin Suomeen tehdyltä sotaretkeltä. Kotona Kaspar on törmännyt uusiin ongelmiin: hänen isänsä, suuren viikinkipäällikön Freygeirin, kuolema on ajanut viikinkipojan uuteen asemaan. Arvostuksen sijaan Kaspar kohtaa kiusaamista ja nälvintää, viikinkiyhteisön armottomuutta. Kasparin Suomen matkalla löytämänsä merenalainen aavikko ei jätä viikinkipoikaa rauhaan. Pääsyn myyttiseen maailmaan tuntee vain yksi henkilö, jota Kaspar ryhtyy etsimään. Alkaa kaikkien aikojen seikkailu, joka vie Kasparin eri puolille keskiaikaista Eurooppaa…

Viikinkipoika Kaspar – Sininen viikinki ja kuninkaan sotaratsu on itsenäinen jatko-osa Taavi Vartian Viikinkipoika Kaspar -teokselle. Viihteen moniottelija Taavi Vartia on luonut uuden kiehtovan seikkailukirjan hahmon, nuoren viikinkipojan, jonka seikkailuissa on jännitystä, myyttisyyttä, iloa ja surua.

muokattu 13.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

MyrskynsilmäViemärin valtiasLiekehtivä leijona (Pronssisoturit, #2)Pirates of the Caribbean: Salazarin kosto (Pirates of the Caribbean, #5)Haukansilmä (Pronssisoturit, #3)
Paikalla 3 jäsentä ja 42 vierailijaa
Louhikäärme, Kuunliekki, Nokka10
Uusin jäsen: Aurinkotuuli
Jäseniä yhteensä: 9857