Rautamies – Iron Man: Viisi painajaista
Keskiarvo 3.75
3.75 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (10)
Kirjahyllytilastot

Rautamies – Iron Man: Viisi painajaista

Matt Fraction, Salvador Larroca
Julkaistu: 2010 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: Iron Man: The Five Nightmares
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuvasupersankarisarjakuva

Alkuteos ilmestynyt 2008. Tarina: Matt Fraction. Kuvitus: Salvador Larroca. Suomentanut Petri Silas. Sidottu.

Rautamies 2.0 on täällä – mutta tämä haarniskamies EI ole Tony Starkin luomus!

Ezekiel Stane on tullut kostamaan isänsä Obadiahin kuoleman. Nuori Stane on yhtä häikäilemätön kuin isänsä, mutta kymmenen kertaa älykkäämpi… hänessä tiivistyvät kaikki Starkin viisi pahinta painajaista! Kun tämä arvaamaton vastustaja muokkaa Starkin teknologiasta aseen, jolla voi tappaa satoja viattomia yhdellä iskulla, käynnistyy samalla sakkipeli, joka Rautamiehen on pakko voittaa!

Rautamiehen vauhdikkaassa teknotrillerissä ovat mukana monet Marvelin sarjakuvista tutut hahmot, muun muassa Hämähäkkimies ja Thor.

Myös kirjan tekijämiehet ovat tuttuja: käsikirjoittaja Matt Fraction vastaa tällä hetkellä Ryhmä-X:n koukuttavista juonikuvioista, ja kuvittaja Salvador Larroca on äimistyttänyt hienolla taiteellaan mm. Ryhmä-X:n, Ihmenelosten sekä Hämähäkkimiehen lukijoita.

muokattu 16.09.2011

Muita kirjoja joista saatat pitää

Rämeen olento: Kuudes kirja (Rämeen olento, #6)Tuhannen planeetan valtakunta (Valerian ja Laureline, #3)DruunaMaankauhistusMadonreikiä

Kirja-arvioita (1)

VMN avatar
Kirjoittanut
3.0
Viisi painajaista oli varsin lyhyt luettava, luin sen vain muutamissa tunneissa. Sivuja on kyllä jonkun verran, mutta tekstiä ja nähtävää ei niinkään, joten sivut kahlaa nopeasti läpi. Oletin ensin, että Viisi painajaista viittasi viiteen eri lyhyt tarinaan, mutta kyse oli yhdestä isosta tarinasta. Aluksi käytiin läpi mitkä Tony Starkin viisi painajaista ovat, mutta vaikka painajaisten sisältöä oli juonessa, itse painajaisia ei sen enempää käsitelty. ”Oikea” juoni, johon ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 60 vierailijaa
Iivari
Uusin jäsen: Inga Honkamäki
Jäseniä yhteensä: 9748