Animen aika: Japanilaisen animaation historia
Keskiarvo 3.33
3.33 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (6)
Kirjahyllytilastot

Animen aika: Japanilaisen animaation historia

Jari Lehtinen
Julkaistu: lokakuu 2011 (Finn Lectura)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: tietokirjatietokirjat sarjakuvista
Avainsanat: kotimainen

Sidottu.

Animen aika kertoo kaiken, mitä haluat tietää japanilaisesta animaatiosta. Jari Lehtisen kirja esittelee tärkeimmät animesarjat ja -elokuvat sekä niiden tekijät: studiot, ohjaajat, animaattorit, käsikirjoittajat ja säveltäjät. Tutuiksi tulevat myös erilaiset animen lajit ja levityskanavat.

Onko suosikkiohjaajasi Osamu Tezuka, Hayao Miyazaki tai Mamoru Oshii? Vai onko lempianimesi Neon Genesis Evangelion, NausicaaRobotech tai Sailor Moon? Japanilaisen animaation suurimmat saavutukset on esitelty kirjassa perusteellisesti, mutta Animen aika johdattaa lukijan myös lukuisten unohdettujen animeaarteiden äärelle.

Animen aika on ainutlaatuinen, korvaamaton hakuteos ja tietolähde jokaiselle animen ystävälle ja japanilaisesta populaarikulttuurista kiinnostuneelle.

muokattu 24.06.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

SarjakuvasensuuriSarjakuvaromaani: ja kuinka se voi muuttaa elämäsiSupersankarit: Ilmiö amerikkalaisessa sarjakuvassaMuumisisarukset Tove ja Lars Jansson: Muumipeikko-sarjakuvan tarinaThe Avengers: Sankarit ja viholliset. Kaikenkattava hahmo-opas
Paikalla 2 jäsentä ja 40 vierailijaa
Mikael, LordStenhammar
Uusin jäsen: Sirpa Latvalehto
Jäseniä yhteensä: 9454