Animen aika: Japanilaisen animaation historia
Keskiarvo 3.33
3.33 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (6)
Kirjahyllytilastot

Animen aika: Japanilaisen animaation historia

Jari Lehtinen
Julkaistu: lokakuu 2011 (Finn Lectura)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: tietokirjatietokirjat sarjakuvista
Avainsanat: kotimainen

Sidottu.

Animen aika kertoo kaiken, mitä haluat tietää japanilaisesta animaatiosta. Jari Lehtisen kirja esittelee tärkeimmät animesarjat ja -elokuvat sekä niiden tekijät: studiot, ohjaajat, animaattorit, käsikirjoittajat ja säveltäjät. Tutuiksi tulevat myös erilaiset animen lajit ja levityskanavat.

Onko suosikkiohjaajasi Osamu Tezuka, Hayao Miyazaki tai Mamoru Oshii? Vai onko lempianimesi Neon Genesis Evangelion, NausicaaRobotech tai Sailor Moon? Japanilaisen animaation suurimmat saavutukset on esitelty kirjassa perusteellisesti, mutta Animen aika johdattaa lukijan myös lukuisten unohdettujen animeaarteiden äärelle.

Animen aika on ainutlaatuinen, korvaamaton hakuteos ja tietolähde jokaiselle animen ystävälle ja japanilaisesta populaarikulttuurista kiinnostuneelle.

(muokattu 24.06.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Muumisisarukset Tove ja Lars Jansson: Muumipeikko-sarjakuvan tarinaSupersankarit: Ilmiö amerikkalaisessa sarjakuvassaThe Avengers: Sankarit ja viholliset. Kaikenkattava hahmo-opasSarjakuvaromaani: ja kuinka se voi muuttaa elämäsiUlkomaisia sarjakuvantekijöitä 1
Paikalla 1 jäsen ja 67 vierailijaa
Sekai-chan
Uusin jäsen: Dragon X
Jäseniä yhteensä: 8801