Frankensteinin kummajainen (Kauhuagentti Nelli Rapp, #2)
Keskiarvo 3.00
3.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (2)
Kirjahyllytilastot

Frankensteinin kummajainen

Martin Widmark
Julkaistu: tammikuu 2011 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: Frankensteinaren
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, lapset

Alkuteos ilmestynyt 2003. Teksti: Martin Widmark. Kuvat: Christina Alvner. Suomentanut Outi Menna. Kansi: Terhi Haikonen. Kannen kuva: Christina Alvner. Sidottu.

Kauhuagentin kolme kovaa V:tä – varmuus, viisaus ja viekkaus...

Kirjassa Kauhuagentti Nelli Rapp – Hirviöakatemia tutustuimme rohkeaan Nelli-tyttöön ja hänen koiraansa Lontooseen. Nyt Nelli on käynyt Hirviöakatemian ja hänestä on tullut kauhuagentti numero 10. On siis ensimmäisen toimeksiannon aika.

Nelli saa opettajaltaan Lappaja-Leenalta kirjeen. Liikkeellä on frankensteinilaisia, toiselta nimeltään Frankensteinin kummajaisia, jotka on koottu erillisistä ruumiinosista ja kasvatettu kylmäverisiksi. Nellin kaupungissa toimii ulosottomies nimeltä Sakari Kivelä, jota epäillään vahvasti Frankensteinin kummajaiseksi. Eikä Lontoo lainkaan pidä huhusta, jonka mukaan Kivelä herkuttelee lemmikkieläimillä!

Nelli ryhtyy toimeen ja saa kuin saakin selville syyn Sakari Kivelän äreyteen. Ja kun Nelli vielä tutustuttaa Sakarin jalkahoitaja Elli Vuorelmaan, saa hän Sakari Kivelän kummajaissydäntä ympäröivän ikiroudankin lopulta sulamaan...

Widmarkin kirjan erikoisuus on kekseliäissä ratkaisuissa ja hienovireisessä huumorissa. Nellin Rappin seikkailuja voi suositella helppolukuisten kirjojen luokassa.” – Portti 2/2011

muokattu 28.09.2011

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hirviöiden hiusmuotoilija (Kauhukartano, #9)Maailman viimeiset tyypit: Zombiparaati (Maailman viimeiset tyypit, #2)Kivienkelit (Lasilapset, #3)Maailman viimeiset tyypit: Painajaiskuningas (Maailman viimeiset tyypit, #3)Lasilapset (Lasilapset, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 25 vierailijaa
Iivari
Uusin jäsen: Gabriel
Jäseniä yhteensä: 9458