Frankensteinin kummajainen (Kauhuagentti Nelli Rapp #2) - Martin Widmark

Alkuteos ilmestynyt 2003. Teksti: Martin Widmark. Kuvat: Christina Alvner. Suomentanut Outi Menna. Kansi: Terhi Haikonen. Kannen kuva: Christina Alvner. Sidottu.

Kauhuagentin kolme kovaa V:tä – varmuus, viisaus ja viekkaus...

Kirjassa Kauhuagentti Nelli Rapp – Hirviöakatemia tutustuimme rohkeaan Nelli-tyttöön ja hänen koiraansa Lontooseen. Nyt Nelli on käynyt Hirviöakatemian ja hänestä on tullut kauhuagentti numero 10. On siis ensimmäisen toimeksiannon aika.

Nelli saa opettajaltaan Lappaja-Leenalta kirjeen. Liikkeellä on frankensteinilaisia, toiselta nimeltään Frankensteinin kummajaisia, jotka on koottu erillisistä ruumiinosista ja kasvatettu kylmäverisiksi. Nellin kaupungissa toimii ulosottomies nimeltä Sakari Kivelä, jota epäillään vahvasti Frankensteinin kummajaiseksi. Eikä Lontoo lainkaan pidä huhusta, jonka mukaan Kivelä herkuttelee lemmikkieläimillä!

Nelli ryhtyy toimeen ja saa kuin saakin selville syyn Sakari Kivelän äreyteen. Ja kun Nelli vielä tutustuttaa Sakarin jalkahoitaja Elli Vuorelmaan, saa hän Sakari Kivelän kummajaissydäntä ympäröivän ikiroudankin lopulta sulamaan...

Widmarkin kirjan erikoisuus on kekseliäissä ratkaisuissa ja hienovireisessä huumorissa. Nellin Rappin seikkailuja voi suositella helppolukuisten kirjojen luokassa.” – Portti 2/2011

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
KAMPANJA: Storytelissä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Julkaistu: tammikuu 2011
Kustantaja: Tammi
Tyylit: kauhu, lapset
Alkuperäinen nimi: Frankensteinaren
Arvosanalla: 6.00/10
Arvosanoja: 2
Muokattu: syyskuu 28, 2011

Kauhuagentti Nelli Rapp -kirjasarja

Hirviöakatemia (Kauhuagentti Nelli Rapp #1)5.76
Frankensteinin kummajainen (Kauhuagentti Nelli Rapp #2)