Monster High (Monster High, #1)
Keskiarvo 3.82
3.82 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (14)
Kirjahyllytilastot

Monster High

Lisi Harrison
Julkaistu: lokakuu 7, 2011 (Buster Nordic)
Alkuperäinen nimi: Monster High
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, kauhu, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2010. Kääntänyt Sonja Lahdenranta. Sidottu.

Vauhdikas, neljän kirjan sarjan ensimmäinen osa vie lukijansa seuraamaan kuuluisien hirviöiden jälkeläisten koulunkäyntiä. Päähenkilöinä Frankensteinin hirviön tytär Frankie, Draculan vegaani tytär Laura, Muumion tytär Cleo ja Ihmissuden tytär Clawdeen.

muokattu 25.10.2011

Muita kirjoja joista saatat pitää

KymnaasiMonster High: Salatut elävät (Monster High, #2)Monster High: Ihmissusipäiväkirjat (Monster High, #3)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)Vampyyrin oppipoika (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #2)

Kirja-arvioita (3)

Tempeste avatar
Kirjoittanut
4.0
Minulla oli omat epäilykseni kirjasta lainatessani sitä kirjastosta. Olin kuullut Monster High -villityksestä, barbienukkejaan ja elokuviaan myöten, ja olin epäluuloinen. Kirja yllätti kuitenkin iloisesti. Lapsellisuus ja barbiemaisuus oli poissa. Kirja ei liittynyt millään tavalla siihen mielikuvaan, jonka olin mainoksista saanut. Se käsitteli erilaisuutta ja joukkoon sopimisen paineita. Henkilöt oli hivenen vaikea samaistua, mutta kaikkien ollessa hirviöitä, se on arvattavaa. Juoni ... (lisää)
Ainolovato avatar
Kirjoittanut
5.0
Nyt ensinnäkin sanon että kirja oli ihan erilainen kuin ajattelin. Mulla oli aika vahvat ennakkoluulot tästä kirjasta koska olin katsonut muutaman videon sitä lastenohjelmaa käsitellen. Kuvailu oli hyvä ja henkilöt oli mielenkiintoisia. Juoni on mahtava ja on kivaa että tarinassa on selvästi enemmän kuin yksi päähenkilö. Tarina on lopetettu tosi hyvin ja jää sellaiseen kohtaan josta voi päätellä helposti että jatko osa tulee. Jos luet ton ensimmäisen niin se toinenkin osa ... (lisää)
Adolfina Romanov avatar
Kirjoittanut
3.0

Suurta Hämmennystä. Miten ihmeessä joku keksi tehdä romaanisarjan Monster High`sta? Ehkä parempi olla vertaamasta tätä alkuperaisiin hahmoihin, ettei mene ihan pätemisen puolelle. Asiaan siis: kirja tarjoaa täsmälleen sitä mitä lupaa ja mitä voi odottaa. Kiva, että tarina etenee kahdesta suunnasta jotka törmäävät hienovaraisesti toisiinsa. Hahmojen luonteet tulevat ilmi ja eroavat toisistaan ja vaikka heihin ei suoranaisesti kiinny, heistä kyllä oppii pitämään. ... (lisää)

Paikalla 19 vierailijaa
Uusin jäsen: S P
Jäseniä yhteensä: 9856