Uusi aika 3: Sydänyö (Vampyyripäiväkirjat, #7)
Keskiarvo 3.37
3.37 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (68)
Kirjahyllytilastot

Uusi aika 3: Sydänyö

L. J. Smith
Julkaistu: toukokuu 10, 2012 (Otava)
Alkuperäinen nimi: Midnight
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, nuoret
Avainsanat: tv-sarja, vampyyrit
Osallistu keskusteluun (viestejä 7 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Joel Kontro. Sidottu.

Pimeimmänkin yön jälkeen tulee aamu. Stefan ja Elena yrittävät pelastaa ystävänsä helvetin kauhuista, mutta pahan lähde on lähempänä kuin voisi ikinä arvata.

muokattu 28.02.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

DomowikHaiseva käsi (Uhriniituntakainen, #1)Darlah: 172 tuntia KuussaMonster High (Monster High, #1)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina, #1)

Kirja-arvioita (5)

Keskiyön kyyhkynen avatar
Kirjoittanut
4.5
Sarja oli aivan ihastuttava ja luin kaikki putkeen! Damon toi mukaan juuri oikean laista julmuutta, eikä Stefan missään vaiheessa voinnut syrjäyttää Damonia lempihahmonani! Luin onneksi kirjat ennen kuin aloitin sarjan katsomisen ja se kyllä kannatti. Näitä kahta ei voi verrata toisiinsa ja ketson sarjaa sekoittamatta juonta kirjoihin, sillä ero on suuri. Kumpikin ovat silti koukuttavia ja mukaansa tempaavia!
Frost avatar
Kirjoittanut
2.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Gio avatar
Kirjoittanut
2.0
Aloin lukemaan tätä sarjaa vain sen takia, koska monet ovat sanoneet sen olevan paljon parempi kuin TV-sarja. Rakastan kyseistä TV-sarjaa ja mielestäni sitä ei edes voi verrata kirjoihin. Teksti oli tylsää, enkä millään olisi jaksanut lukea sitä, aina välillä jouduin pitämään tauon, että sain taas luettua muutaman luvun. Koko sarjan kumminkin luin, lukuun ottamatta tätä viimeiseksi suomennuttua kirjaa, siihen kun en enää millään saanut kerättyä innostusta.
Rousie_e avatar
Kirjoittanut
3.0
Jaaahas... että tämmöinen tapaus.. :) itse sitten luin kirjaa, mutta alku jotenkin tökki. Keskeytin noin kolmanneksen luettuani ja viikko myöhemmin päätin sitten lueskella pätkiä, jotta saisin intoa kirjan luekemiseen. Hölmö kun olin luin viimeisen sivun.. ja spoilasin itse itseni. Sittenhän se takakannesta selvisi, että kirja on sarjan viimeinen osa ja arvatkaa vain luinko kirjaa enää loppuun. Otin sille lisää laina-aikaa, mutta lukematta jäi. Jospa myöhemmin pääsisin ... (lisää)
Flydeful avatar
Kirjoittanut
5.0
Aivan ihana! Paras ehdottomasti kaikista vampyyri päiväkirjoista, selvästi tämä kirjasarja parani loppuun päin. Itkin lopussa kuin vesiputous, mutta sekin osoittaa että parhaita kirjoja joita olen lukenut!
Paikalla 3 jäsentä ja 54 vierailijaa
LordStenhammar, Chompp, Mustelmann
Uusin jäsen: Laura Kantosaari
Jäseniä yhteensä: 9873