Liekehtivä valtaistuin (Kanen aikakirjat, #2)
Keskiarvo 4.05
4.05 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (191)
Kirjahyllytilastot

Liekehtivä valtaistuin

Rick Riordan
Julkaistu: tammikuu 20, 2012 (Otava)
Alkuperäinen nimi: The Throne of Fire
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Osallistu keskusteluun (viestejä 3 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Sidottu.

Vakuuttavaa fantasiaa – uskomattomat juonenkäänteet heittelevät lukijaa kuin egyptiläisten keksimä vipuvarsi!

Siitä lähtien kun muinaiset Egyptin jumalat vapautettiin nykymaailmaan, Kanen sisarukset Carter ja Sadie ovat olleet pulassa. Heillä ei myöskään ole aikaa harjoittaa yliluonnollisia kykyjään käytännössä.

Kaikki apu on tarpeen, kun Apep-käärme, pahin mahdollinen vihollinen ja kaaoksen ruumillistuma, on virkoamassa. Jos sisarusten ei onnistu estää kaaoksen voimia, koittaa maailmanloppu.

"Vauhdikas ja helppolukuinen seikkailu. Tämän jatkoa odottaa", kirjoitti Tähtivaeltaja-lehti sarjan avausosasta Punainen pyramidi.

muokattu 01.05.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Mestarin kosto (W.A.R.P., #3)Tyrannin hauta (Apollon, #4)Haadeksen talo (Olympoksen sankarit, #4)Yhdeksän maailman sankaritHistorian vartijat: Circus Maximus (Historian vartijat, #2)

Kirja-arvioita (10)

Kirassiina avatar
Kirjoittanut
5.0
Tässä kirjassa on sekä lopun että odotuksen tuntua, mistä jo syntyy loistava kirja. Siihen lisättynä Riordanin kirjoitustyyli, joka saa janoamaan lisää luettavaa. Kirja on siis LOISTAVA. Suosittelen.
Kastehelmi avatar
Kirjoittanut
5.0
Kirja oli erinomainen jatko-osa Punaiselle pyramidille. Kirja vastasi odotuksiani, jotka olivat kasvaneet melkoisen korkeiksi Punaisen pyramidin lukemisen jälkeen. Suosittelen kirjaa ihan jokaiselle. Rick Riordan on mielestäni kirjailijoiden parhaimmistoa. Hän osaa vangita lukijat kirjan juonien sisälle saaden kirjan vaikuttamaan todelta.
suden veli avatar
Kirjoittanut
3.0
Nykyaika yhdistyy muinaisuuteen ja uskomukset tosielämään. Aivan MAHTAVAA! Suosittelen.
Soturiorava avatar
Kirjoittanut
3.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Marski avatar
Kirjoittanut
2.5
No...Tulihan tämäkin luettua, en pitänyt yhtä paljon kuin ensimmäisestä osasta, jotenkin...liikaa kaikkea, odotukset olivat Punaisen pyramidin jälkeen kasvaneet hieman, joten tämä oli melkoinen pettymys. Mutta kai sitä nyt on luettava myös kolmas osa Lisäksi voin taas syyttää suomentajaa, ja sanoa, että ainakin oma painokseni oli täynnä typeriä kirjoitusvirheitä.
Pyrexia avatar
Kirjoittanut
4.0
Mielenkiintoinen kirja, hyvää jatkoa edelliselle. Huomasin myös, että tähän kirjaan jäi koukkuun, oli pakko lukea aina tilaisuuden tullen. Vauhtia ja jännitystä oli riittävästi, ja kuitenkin kun Egyptin historia/mytologia/jumalat ei edelleenkään ole kauhean tuttuja kuin ensimmäisen ja tämän kirjan myötä, niin tässä on sitä jotain uutta.
Arwina avatar
Kirjoittanut
4.5
Seikkailu jatkuu. Onnistunut jatko-osa, kolmatta en ole ehtinyt vielä lukea. Kirja on tapahtumarikas ja seikkailun täyteinen. Parani edellisestä. Tämä oli romaani, jonka lukemista oli pakko jatkaa ja jatkaa ja.... Kunnes tajusi, että se loppui. Toivottavasti saan jostain käsiini kolmannen osan!
Emppu101 avatar
Kirjoittanut
5.0
Taas yksi loistava taidonnäyte Rick Riordanilta. Kirja oli loistavaa fantasiaa, joka esitteli muinaisen Egyptin jumalat ja symbolit taitavasti. Mytologiateokset sujuvat kirjailijalta ja Rick Riordanin aikaisemmat teoksetkin osoittavat sen. Siitä ei epälystäkään etteikö tämä kirjailija osaisi kirjoittaa. Loistavaa älyn ja mielikuvituksen yhteistä kukintaa!
tiinuli avatar
Kirjoittanut
4.0
mielestäni tämä kirja oli aika sekava.... Mutta se oli myös hauska ja vauhdikas ja siinä oli hyvät henkilöt..kannattaa lukea! :)
Linnavirta avatar
Kirjoittanut
5.0
Kirja oli juuri sellainen kuin toivoinkin enkä voinut päästää sitä kädestä ennen kuin olin lukenut sen kokonaan. Toisaalta se kyllä oli juuri sellaista perus Rick Riordan kamaa, mutta hyvä se oli.
Paikalla 57 vierailijaa
Uusin jäsen: Eru
Jäseniä yhteensä: 9641