Uusi maailma (Nelimaa-trilogia, #3)
Keskiarvo 4.12
4.12 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (38)
Kirjahyllytilastot

Uusi maailma

Steph Swainston
Julkaistu: huhtikuu 17, 2012 (Like)
Alkuperäinen nimi: The Modern World
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: tähtifantasia-palkinto, uuskumma
Osallistu keskusteluun (viestejä 3 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut J. Pekka Mäkelä. Nidottu.

Tähtifantasia-palkinto 2013.

NAUTITTAVAA FANTASIAA MIELIKUVITUKSEN MESTARILTA

Nelimaa käy päättymätöntä sotaa hyönteisvihollisiaan vastaan. Kuolemattomien Piiri johtaa joukkojaan yhä verisempiin taisteluihin, kunnes Piirin Arkkitehti kehittää ennennäkemättömän kunnianhimoisen suunnitelman.

Keisarin Airut Jant Shira painiskelee toisenlaisten ongelmien kanssa: hänen on löydettävä Linnan Jousimiehen villi tytär, joka on karannut syntiseen Hacilithin kaupunkiin.

Silloin Nelimaan ylle laskeutuu uusi uhka. Siitä selvitäkseen sisällissotien runteleman Piirin on yhdistettävä koko Nelimaa viimeiseen voimanponnistukseen.

Steph Swainston (s. 1974) on brittiläinen fantasiakirjailija. Hänen palkitun trilogiansa aiemmat osat ovat Kuolemattomien kaarti ja Aika on lahjoista suurin.

”Steph Swainston visualisoi hurjat miekkataistelut, myrskyssä natisevat purjelaivat sekä nuolisateen pimentämät sotatantereet niin taiten, että lukijasta tuntuu kuin hänet olisi heitettyy tapahtumien kokijaksi.” – Helsingin sanomat

Moderni fantasia, joka valloittaa lukijansa terävällä henkilökuvauksella ja kekseliäillä ideoilla.” – Tähtifantasia-palkintoraati

muokattu 31.03.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuolemattomien kaarti (Nelimaa-trilogia, #1)Apina ja UusikuuKudottujen kujien kaupunkiPyhimysten ja mielipuolten kaupunkiAika on lahjoista suurin (Nelimaa-trilogia, #2)

Kirja-arvioita (1)

Eija avatar
Kirjoittanut
4.0
Nelimaa-sarjan yhtenäisen juonilinjauksen muodostavat ensimmäinen osa Kuolemattomien kaarti ja Uusi maailma. Toinen osa Aika on lahjoista suurin vaikuttaa enemmänkin irralliselta välinäytökseltä. Uudessa maailmassa käydään sotaa turilaita vastaan ihan urakalla, mutta silti Uusi Maailma on ehkä sarjan syvällisin osa. Kirjan kantavana teemana on nuoren tytön kasvutarina. Salaman teini-ikäinen tytär Cyan kapinoi ja kokeilee rajojaan ja uhmaa ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 55 vierailijaa
Mustelmann
Uusin jäsen: Doora
Jäseniä yhteensä: 9858