Kirous (Tähtisilmät, #2)
Keskiarvo 3.85
3.85 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (27)
Kirjahyllytilastot

Kirous

Hanna van der Steen
Julkaistu: huhtikuu 13, 2012 (Karisto)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasatufantasia, lapset
Avainsanat: kotimainen

Sidottu.

Vauhdikas fantasiaseikkailu jatkuu

Tähtilinnan prinsessat Elena ja Armada viettävät rauhallista kevättä Suomen Pernaisissa. Koulun rehtori on kuitenkin kumman levoton ja salaileva. Eikä ihme, sillä rehtori ja hänen 49 poikaansa ovat pakolaisia fantasiamaa Mustikkakedon valtakunnasta. He ovat suuressa vaarassa, sillä ilkeä siipikaktuskala Tradimento on kironnut heidät Mustikkakedon keisarin Rasvapään käskystä ja aikoo nyt vangita heidät Rasvapään orjiksi. Elena ja Armada temmataan poikien mukana kamppailuun Tradimenton ja Rasvapään aikeita vastaan. Kirouksen kumoaminen vaatii kuitenkin muutakin kuin voimaa ja nokkeluutta.

Kirous on jatkoa Hanna van der Steenin esikoisromaanille Ennustus. Seikkailujen reviiri laajenee nyt fantasiamaailmoista Suomeen ja Brasiliaan asti. Ennustuksesta tuttujen mielikuvitusolentojen tsonttujen, ällörulliaisten ja hekottavien heggoheggojen lisäksi mukana on joukko uusia, kuten seiniä maalaava sisustuskummitus ja aarteita himoitsevat rasvaolennot. Teos on täynnä vauhdikasta toimintaa ja hersyvää huumoria, mutta käsittelee samalla myös anteeksiantamisen vaikeaa ja tärkeää teemaa.

muokattu 15.04.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

HelmenkantajaVedeera vaarallisilla vesillä (Vedeera, #2)Kadonnut kaupunki (Salainen kirjasto, #2)ÄänihäkkiPaluu Uppelukseen (Hukkuneiden laakso, #2)

Kirja-arvioita (2)

Sipe avatar
Kirjoittanut
3.0

Alku oli aika tylsä, en olis millään jaksanut lukea loppuun :/

Ruusy avatar
Kirjoittanut
5.0
Aivan ihana luin tämän joskus puoli vuotta sitten ja yhä jaksaa innostaa. Annoin 5 tähteä koska yksinkertaisesti en keksinyt yhtään moitetta tästä!
Paikalla 27 vierailijaa
Uusin jäsen: Ekoa
Jäseniä yhteensä: 9552