Ansa (Mahtavat 12, #2)
Keskiarvo 3.93
3.93 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (15)
Kirjahyllytilastot

Ansa

Michael Grant
Julkaistu: toukokuu 15, 2012 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Trap
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: huumori

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Marja Helanen-Ahtola. Sidottu.

Mackilla ja kumppaneilla on 35 päivää aikaa pelastaa maailma – ja itsensä. Riittääkö se?

Nuorilla sankareilla on vähän aikaa ja paljon tehtävää: 35 päivässä Mackin, Jarrahin ja Stefanin täytyy matkustaa Kiinan kautta Saksaan ja löytää Mahtavat 12 -ryhmän seuraavat jäsenet. Jos tämä vaatii muutaman skorpionin popsimista, mantereen ylittämistä lohikäärmeen kyydissä ja mittelöä kitarasankarina itseään pitävää ukkosenjumalaa vastaan, niin pidettäköön sitä vasta alkuna.

Prinsessa Ereskigal ei tunne reilun pelin sääntöjä ja on enemmän kuin valmis pyyhkäisemään kolmikon maan päältä. Pystyvätkö he päihittämään raivoa kihisevän Riskin toistamiseen ja tekemään tyhjiksi Kalpean Kuningattaren katalat suunnitelmat? Entä mikä on se salaperäinen ansa, josta Grimluk kolmikkoa varoittaa?

Foobisten supersankareiden ykkönen, David ”Mack” MacAvoy, jatkaa seikkailujaan Mahtavat 12 -sarjan toisessa osassa, joka hurmaa kuivalla, sanoja törsäilemättömällä huumorillaan. Mackin ystävineen löydät myös sarjan hulvattomasta avausosasta Haaste.

”Grantin nokkelat dialogit ja värikkäät juonenkäänteet purevat. Jatkoa jää odottamaan nälkäisenä.” – Kirkus Reviews

(muokattu 01.07.2018)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Avain (Mahtavat 12, #3)Vapaat pikkumiehet (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #2)Talventakoja (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #4)Keskiyö ylläni (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #5)Mahtava Morris ja sivistyneet siimahännät (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #1)
Paikalla 31 vierailijaa
Uusin jäsen: Irma Niemiaho
Jäseniä yhteensä: 8737