Koston rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #7)
Keskiarvo 3.95
3.95 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (193)
Kirjahyllytilastot

Koston rakastaja

J. R. Ward
Julkaistu: maaliskuu 29, 2012 (Basam Books)
Alkuperäinen nimi: Lover Avenged
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, jännitys
Avainsanat: vampyyrit
Osallistu keskusteluun (viestejä 57 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Maria Sjövik. Nidottu.

Mustan tikarin veljeskunta -sarjan seitsemäs osa.

Rehvenge on tottunut elämään varjoissa ja pärjäämään kovimpienkin yön kulkijoiden keskellä - ja jopa Mustan tikarin veljeskunnan kanssa. Rehvenge on pelottoman uroksen maineessa, ja siksi häntä pyydetään tappamaan vampyyrirodun kuningas. Rehvengen pimeä puoli haluaisi kuollakseen tarttua tilaisuuteen. Kun uroksen salainen symphath-identiteetti on paljastumaisillaan, hän kääntyy yhä vain pimeämmäksi muuttuvan maailmansa ainoan valopilkun puoleen. Hän on turmeltumaton naarasvampyyri ja ainoa, joka voi erottaa Rehvengen ikuisesta tuhosta.

Koston rakastaja on seitsemäs osa suuren suosion saavuttaneesta Mustan tikarin veljeskunta -sarjasta ja urbaania fantasiaa parhaimmillaan.

muokattu 20.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ikävystyminen (Death Note, #1)Pimeyden rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #1)Talismaani (Talismaani, #1)Mustaa (Kehä, #1)Odd Thomas – Hiljaisten kaupunki (Odd Thomas, #1)

Kirja-arvioita (4)

Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
Huh, siinäpä oli luettavaa. Pisin Black Dagger tähän mennessä ja tietenkin se koukutti yhtä lailla kuin kaikki aiemmatkin kirjat. Mieluusti tosin olisin lukenut Rehvistä ja Ehlenasta enemmänkin, koska heidän tarinansa jäi aika valjuksi ja mitäänsanomattomaksi muiden tapahtumien joukossa. Rehvenge on kuitenkin yksi lempihahmoistani, joten olisin mieluusti lukenut hänestä vaikka koko kirjan sivujen verran. Ensimmäisissä Daggereissa oli se hyvä puoli, että päähahmot todella ... (lisää)
lumikkki___ avatar
Kirjoittanut
4.5
tämä oli mielestäni kerrassaan upea teos! en ole varma miksi, mutta lempparini ovat Warth, Rhade ja Zsadist olleet alusta asti. mukavaa siis kun tässä kerrottiin myös Warthista <3
Fade avatar
Kirjoittanut
4.0
Jos aikaisemmat pari kirjaa on saanut minut melkein lopettamaan sarjan lukemisen, olen nyt iloinen että en vielä ole lopettanut. Tämä kirja oli mielestäni aivan ihana, vaikka pari asiaa olikin hieman vähemmän kiinnostavia. Lessereiden kohdat ovat mielestäni ihan hyviä ja kyllä ne nyt pystyy lukemaan, mutta ei ne kyllä kiinnostusta kirjaa kohtaan kohota, ainakaan minun mielestäni. Rehvistä ja Ehlenasta olisi voitu kertoa hieman enemmän, mutta ne kohdat joissa heistä kerrottiin, ... (lisää)
Liliales avatar
Kirjoittanut
4.0
Sain vihdoinkin luettua tämän osan loppuun, mikä osoittautui jälleen hyväksi. Ja jälleen hyvä parituskin muodostui, vaikka heille, Rehvengelle ja Ehlenalle, ei annettukaan tarpeeksi tilaa. Lash vei sitä mielestäni turhan paljon ja olin vähällä hypätä hänen kohdat yli, mutta hillitsin itseni juuri ja juuri. Wrathista oli mukava lukea pitkästä aikaa, koska hänen osuudet toivat myös jossain määrin esille muutkin kiehtovat veljekset persoonallisuuksineen päivineen plus heidän ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 59 vierailijaa
Tikkerperi
Uusin jäsen: Ahto Heikkilä
Jäseniä yhteensä: 9884