Myrskylinnut (Kissojen kesken, #5)
Keskiarvo 3.77
3.77 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (31)
Kirjahyllytilastot

Myrskylinnut

Rachel Vincent
Julkaistu: marraskuu 2011 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: Shift
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Eeva Koskimies. Nidottu.

Faythe Sanders – kenties laumansa tuleva johtaja ja historian ensimmäinen naaraspuolinen alfaehdokas – ei juurikaan saa levätä ja hoitaa vammojaan ennen uusia taisteluja. Laumassa elää suuri epätoivo ja tappiomieliala. Pelko on muuttanut kutsumattomaksi vieraaksi omille tiluksille ja monta uhria on saatu kaivaa mullan alle.

Kaikista synkimmän varjon luovat myrskylinnut, joiden väkivaltaisuus ja peräänantamattomuus tuntuvat olevan ihan omaa luokkaansa. Linnut luulevat Faythen lauman olevan syypää erään linnun murhaan, ja kosto täyttää heidän mielensä. Faythe saa kuitenkin linnuilta yhden mahdollisuuden todistaa syyttömyytensä. Tämä mahdollisuus tuntuu vain mahdottomalta toteuttaa…

Rachel Vincent ihastuttaa tuoreella näkökulmallaan ja tuoreella kirjailijanäänellään. Toimintaa ja jännitystä riittää, ja Faythe on ihastuttava sankaritar. – RT Book Reviews

muokattu 27.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Syytetty (Kissojen kesken, #3)Kissatyttö (Kissojen kesken, #1)Uusi alfa (Kissojen kesken, #6)Saalistaja (Kissojen kesken, #2)Kaappaus (Kissojen kesken, #4)

Kirja-arvioita (1)

Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
Taas uusi Kissojen kesken-sarjan tuotos, joka on täynnä arvoituksia ja vaarallisia haasteita. Pääsemme myös tutustumaan uuteen lajiin, Myrskylintuihin. Tämä sarja tosiaan takaa lukijalleen aivan uudenlaisen maailman. Pokkarissa on tuhottoman paljon tapahtumaa heti alusta alkaen eikä se sinänsä haittaa, mutta koska tämä kirja kuuluu Harlequineihin, niin siltä odottaisi enemmän romantiikkaa. Valitettavasti tässä se jäi todellakin muiden tapahtumien varjoon. Kun Faythe ... (lisää)
Paikalla 36 vierailijaa
Uusin jäsen: Matilda Wilkus
Jäseniä yhteensä: 9724