Yliluonnollisesti (Paranormaali, #2)
Keskiarvo 3.63
3.63 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (205)
Kirjahyllytilastot

Yliluonnollisesti

Kiersten White
Julkaistu: maaliskuu 27, 2012 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Supernaturally
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Leena Perttula. Sidottu.

Herkullisen vaarallinen bestseller

Evie on vihdoinkin saanut sen tavallisen elämän, josta hän on haaveillut. Järkytyksekseen hän huomaa, että tavallinen elämä voi olla... ...aika tylsää.

Juuri kun Evie alkaa kaivata aikoja Kansainvälisen paranormaalien hallintaviraston leivissä, hän saa mahdollisuuden palata töihin.

Vaan kun yksi tehtävä toisensa jälkeen epäonnistuu, Evie alkaa epäillä koko touhun järkevyyttä. Kun kaiken lisäksi Evien ex-poikaystävä Reth ilmestyy paikalle kertomaan järisyttäviä paljastuksia Evien menneisyydestä, Evielle valkenee, että meneillään on taistelu, joka saattaa syöstä koko maailman kaaokseen. Ja kaiken keskiössä on Evie itse.

Se siitä normaalista.

Yliluonnollisesti on jatkoa Kiersten Whiten maailmanlaajuisen suosion saaneelle romaanille Paranormaali.

Paranormaalista sanottua:

"Luin kirjan hetkessä. Se oli hyvää viihdettä ja ihana rakkaustarina. Se ei kuitenkaan ollut ylimakea, vaan siinä oli mauste, josta pidin: nauru. Kiersten White kirjoittaa lennokkaasti." – Demi

muokattu 02.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Varjojen valtias (Varjometsästäjät, #2)Loputtomasti (Paranormaali, #3)Muistojenlukija (Väki, #1)Harakanloukku (Faunoidit, #3)Lasikaupunki (Varjojen kaupungit, #3)

Kirja-arvioita (11)

Q_Black avatar
Kirjoittanut
3.0
Pitihän se kakkonenkin katsastaa kun eka kirja oli ihan mukiinmenevä. Tämä nyt ei valitettavasti ekan tasolle yltänyt vaikka pidänkin kirjoittajan tyylistä kirjoittaa kevyttä ja hassulla huumorilla höystettyä tekstiä. Evie on melkoisen normaali 17-vuotias tyttö, joka on vähän naiivi. Tiukan paikan tullen hän kuitenkin osaa pistää kampoihin vaikkapa vampyyrille. Tarina oli hiukan ennalta-arvattava uusien hahmojen ilmestyessä kuvioihin, mutta samalla pari juttua jäi vähän ... (lisää)
Sigrid avatar
Kirjoittanut
4.0
Kirja on loistava jatko-osa, joskaan ei mielestäni yllä aivan Paranormaalin tasolle. Kirjassa kaikista hahmoista selviää jotain uutta. Vanhojen hahmojen lisäksi sarjaan ilmestyy uusia hahmoja jotka varittävät tarinaa mukavasti. Juoni ei mielestäni käy missään vaiheessa tylsäksi. Yksi asia kuitenkin jäi pahasti vaivaamaan: mitä kadonneille luonnonhengille tapahtui? Kirjan teksti on mielikuvituksellista sekä huumorintajuista. Hahmoilla toki on myös huonot puolensa, jotka ... (lisää)
Adolfina Romanov avatar
Kirjoittanut
1.0

Ei. Tämä ei todellakaan toimi. Tämä on kuin joku kammottava irvikuva sille tavanomaiselle yliluonnolliselle romanttiselle lällänlierulle, mitä normaalisti luukutetaan. Jos olet genren kovakin fani, kannattaa hylätä tämä trilogia viimeistään ekan osan jälkeen niin et joudu kahlaamaan läpi läjää viimeistelemätöntä, luonnoksenomaista, lapsellista ja heitteleväntasoista tekstiä. Tässäkin on ihan liikaa niitä lyhyitä tehostelauseita ja alku ja loppu, joilla ei ole ... (lisää)

lolde avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Ida avatar
Kirjoittanut
3.5
Huonompi kuin edellinen kirja, mutta lukemisen arvoinen. Jack oli outo lisäys ja epäilykseni koko keiju juttuun ärsytti.Len oli etäisempi,koska hän oli siellä hiton yliopistossa. Hyvä kirja ei muuta sanottavaa. Juoni oli outo ja koko tyhjiö juttu hämmensi koko ajan enemmän. Tässä tällänen lyhyt arvio.
Lady_ avatar
Kirjoittanut
5.0
Oli ihan hyvä, mutta tykkäsin enemmän Paranormaalista. Tää on kyllä ihana sarja ja on yks mun lemppareista, vaikka tää kirja ei näistä paras ollutkaan... Suosittelen!
Lilli avatar
Kirjoittanut
2.5
Huonompi kuin edeltäjänsä, joka ei sekään laadullaan häikäissyt. Todella ennalta-arvattava juoni, odotin koko kirjan ajan että loppuratkaisu onnistuisi kuitenkin yllättämään, mutta ei.. Ratkaisu olikin Se kaikkein ilmeisin, plaah! Edellisestä kirjasta lukemisen arvoisen teki Evien ja Lendin suhde ja sen kehittyminen, mutta tässä kirjassa ei ollut sitäkään! Tämä kirja kannattaa lukea vain paremman puutteessa, kun kaikki muut lukemisen arvoiset kirjat on luettu, tai muuten ... (lisää)
Janski_ avatar
Kirjoittanut
4.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
lina avatar
Kirjoittanut
5.0
Kirja oli hyvä ,mutta pidin enemmän 1 osasta. Toivon, että jatko-osa ilmestyy mahdollisimman nopeasti
MintFirefly avatar
Kirjoittanut
3.0
Pidin enemmän ensimmäisestä osasta, mutta miellyin heti uusiin henkilöihin. Odotan sormet syyhyten seuraavaa osaa jotta voin napata sen ensimmäisten joukossa kirjastosta. Rakastan sarjan kevyttä humoristisuutta.
tintin avatar
Kirjoittanut
3.0
En malta odottaa jatkoa ! Kirja ei ollut ihan yhtä hyvä kuin edeltäjänsä mutta hauskaa luettavaa silti.
Paikalla 2 jäsentä ja 38 vierailijaa
Freyja, FreakyMike
Uusin jäsen: Jeesuskello_
Jäseniä yhteensä: 9739