Tulitähden tehtävä (Soturikissat-erikoisseikkailut, #1)
Keskiarvo 4.21
4.21 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (135)
Kirjahyllytilastot

Tulitähden tehtävä

Erin Hunter
Julkaistu: maaliskuu 7, 2012 (Art House)
Alkuperäinen nimi: Firestar's Quest
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat
Osallistu keskusteluun (viestejä 12 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Vesa-Matti Paija. Sidottu.

Soturikissaklaanien välillä vallitsee viimein rauha, mutta Myrskyklaanin päällikkö Tulitähti näkee ahdistavia näkyjä epätoivoisesti pakenevasta, tuntemattomasta kissaklaanista. Pian hänelle paljastuu järkyttävä salaisuus: hänen soturiesi-isänsä Tähtiklaanissa ovat valehdelleet hänelle. Mistä on oikein kysymys?

Tulitähden on lähdettävä vaaralliselle retkelle etsimään totuutta. Kumppaninsa Hiekkamyrskyn kanssa hän taivaltaa kauas kotoa ja saa selville ikivanhan vääryyden. Mikä matkan määrä lieneekään, yksi asia on Tulitähdelle selvä: mikään ei ole enää ennallaan.

Soturikissoista (Warriors) on muutamassa vuodessa muodostunut valtava kansainvälinen kirjailmiö. Alun perin englanniksi kirjoitettuja Soturikissat-kirjoja on käännetty jo 19 kielelle. Pelkästään Yhdysvalloissa sarjan kirjoja on myyty tähän mennessä yli 9 miljoonaa kappaletta ja ne ovat toistuvasti New York Timesin myydyimpien kirjojen listalla.

Art House on julkaissut kuusiosaisen Soturikissat-sarjan vuosina 2009–2011. Tulitähden tehtävä on itsenäinen erikoisseikkailu, joka jatkaa sarjan päähahmon tarinaa.

muokattu 12.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Viimeinen toivo (Soturikissat: Tähtien enne, #6)Kertomuksia klaaneista (Soturikissat-novellit, #2)Neljäs oppilas (Soturikissat: Tähtien enne, #1)Auringonlasku (Soturikissat: Uusi profetia, #6)Pimennys (Soturikissat: Kolmikon mahti, #4)

Kirja-arvioita (12)

Rosale avatar
Kirjoittanut
5.0
Suosikkini, myös sen takia, kun Tulitähden tehtävä oli paksumpi kirja ja sisälti enemmän jännitystä. Jään kaipaamaan Taivaankajoa..:(
Inactive avatar
Kirjoittanut
5.0
Ehdottomasti tähän mennessä parhain Soturikissat sarjan kirjoista! Pidin eritoten siitä, että tämä erikoisseikkailu todentotta oli erikoisseikkailu, eikä perustunut vain metsän tapahtumiin, vaan aivan toisaalle tuoden paljon uutta jännitystä sarjaan. Rakastin sitä, että kirja oli myös paksu <3 Vaikkakin luin tämän parinpäivän sisään <3 Nyt odottelemaan kakkoskauden kirjoja jo innolla!
Arra avatar
Kirjoittanut
3.0

Enpä oikein tiedä jaksanko jatkaa näitä erikoisseikkailuja tämän jälkeen.. :/

Indeed avatar
Kirjoittanut
5.0
Yksi suosikki kirjani Soturikissoista!
kissafani avatar
Kirjoittanut
5.0
Paras osa soturikissoista. Mukavaa saada vaihtelua kun yleensä kirjat kertovat metsän tapahtumista mutta nyt mukana oli ennimmäkseen uusia kissoja ja lähes kaikki tapahtui jossain muualla kuin metsässä.
Lilli Pii avatar
Kirjoittanut
4.5

Tämän kirjan jälkeen jäi masentunut olo, kun seikkailu oli ohi. Nautin kovasti siitä, että Tulitähti sai pentuja. Enpä vain osannut aavistaa, että tämä ihana kissa ei olisi päähenkilönä enää pidempään. Toisten näkökulmasta sen päätöksissä ei tunnu olevan järkeä. Kirjoitan tätä Pitkien varjojen jälkeen, eikä Taivasklaani ainakaan toistaiseksi ole muuttanut toisten klaanien luokse (ikävä kyllä). (Ymmärrät äskeisen lauseen vain jos olet lukenut Tähtiyöhön asti).

 

Suosittelen tassuttelemaan kirjan läpi joen alkulähteille!

Sipe avatar
Kirjoittanut
3.0

Kiva kirja! Luen kirjaa tällä hetkellä, olen ihan koukussa ja pakko lukea koko ajan! Voin jo arvata, että Tulitähti löytää Taivasklaanin ja auttaa sen uudelleenrakentamisessa.

Sopu avatar
Kirjoittanut
3.0
Kirjan jälkeen Tulitähden päähenkilönä oleminen loppuu. Aihe oli minusta hiukan tylsä ja harmittaa kun Tulitähden luonne alkaa pikku hiljaa muuttua.
Soturikissat-fani03 avatar
Kirjoittanut
5.0
Aika hyvä ja jännä. Kiva kun vaiteeksi olaan reviirin ulkopuolella :). Kokonaisuutena hyvä ja jännä.
Yllatuus avatar
Kirjoittanut
5.0
Ei ehkä parhaita mutta hyvä silti.
Ruusy avatar
Kirjoittanut
4.5
Ihanaa kun kirjailija on vienyt tarinan vaihteeksi kauas reviireistä.
Nage avatar
Kirjoittanut
4.5
Todella hyav kirja joka toi mukavaa vaihtelua normaaleihin soturikissoihin!
Paikalla 59 vierailijaa
Uusin jäsen: Doora
Jäseniä yhteensä: 9858