Kadonneitten kaupunkien kronikka
Keskiarvo 2.38
2.38 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (4)
Kirjahyllytilastot

Kadonneitten kaupunkien kronikka

Markku Soikkeli
Julkaistu: maaliskuu 27, 2012 (Turbator)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia + kyberpunk
Avainsanat: kotimainen

Kansi: Anssi Rauhala. Nidottu.

2020- luvun Eurooppa on sotien pirstoma. Valtiot ovat kadonneet, jäljellä puoliksi pommitettuja, keskenään kilpailevia kaupunkeja, joita yhdistää toisiinsa EuroCom, jolla on valta tarkkailla mediasta ja kaupungeista riippuvaisia ihmisiä.

Tomas Zen pakenee halki hävitetyn mantereen. Hän aikoo paljastaa totuuden EuroComista ja ihmiskuntaa uhkaavasta tuhosta. Matka vie hänet uppoavaan Venetsiaan ja virtuaaliseen Pariisiin. Mukanaan Zenillä ovat viimeiset verkottunutta elämäntapaa vastaan taistelevat kapinalliset, hakkerit, veijarit ja rakastajat, perässään EuroComin voimakas poliisiverkosto.

Kadonneitten kaupunkien kronikka on Markku "M.G" Soikkelin ensimmäinen tieteisromaani. Soikkelin aiempaan tuotantoon kuuluu mm. fantasiaromaani, esseeteos, fantasia- ja tieteisnovelleja ja väitöskirja romansseista. Turbator on aikaisemmin julkaisuut kirjailijalta novellikokoelman Marsin ikävä (2007.

"M. G. Soikkelin Kadonneitten kaupunkien kronikka on ensimmäinen  kansainväliset mitat täyttävä suomalainen aito kovan scifin romaani." – Harri Kumpulainen

muokattu 29.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

YliaikaTestamentit (Orjattaresi, #2)Palkkionmetsästäjä (Jalavan SciFi-sarja, #16)Siirros (Siilon saaga, #2)Valvojat
Paikalla 1 jäsen ja 67 vierailijaa
Lyyskis
Uusin jäsen: Aurinkotuuli
Jäseniä yhteensä: 9857