Kadonneitten kaupunkien kronikka

Markku Soikkeli
scifi > dystopia + kyberpunk
Kadonneitten kaupunkien kronikka - Markku Soikkeli4.76

Kansi: Anssi Rauhala. Nidottu.

2020- luvun Eurooppa on sotien pirstoma. Valtiot ovat kadonneet, jäljellä puoliksi pommitettuja, keskenään kilpailevia kaupunkeja, joita yhdistää toisiinsa EuroCom, jolla on valta tarkkailla mediasta ja kaupungeista riippuvaisia ihmisiä.

Tomas Zen pakenee halki hävitetyn mantereen. Hän aikoo paljastaa totuuden EuroComista ja ihmiskuntaa uhkaavasta tuhosta. Matka vie hänet uppoavaan Venetsiaan ja virtuaaliseen Pariisiin. Mukanaan Zenillä ovat viimeiset verkottunutta elämäntapaa vastaan taistelevat kapinalliset, hakkerit, veijarit ja rakastajat, perässään EuroComin voimakas poliisiverkosto.

Kadonneitten kaupunkien kronikka on Markku "M.G" Soikkelin ensimmäinen tieteisromaani. Soikkelin aiempaan tuotantoon kuuluu mm. fantasiaromaani, esseeteos, fantasia- ja tieteisnovelleja ja väitöskirja romansseista. Turbator on aikaisemmin julkaisuut kirjailijalta novellikokoelman Marsin ikävä (2007.

"M. G. Soikkelin Kadonneitten kaupunkien kronikka on ensimmäinen  kansainväliset mitat täyttävä suomalainen aito kovan scifin romaani." – Harri Kumpulainen

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: maaliskuu 27, 2012
Kustantaja: Turbator
Tyylit: scifidystopia + kyberpunk
Avainsanat: kotimainen
Arvosanalla: 4.76/10
Arvosanoja: 4
Muokattu: joulukuu 29, 2014