Noidan lumoissa (Noitakronikat, #1)
Keskiarvo 3.29
3.29 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (17)
Kirjahyllytilastot

Noidan lumoissa

Nora Roberts
Julkaistu: tammikuu 2012 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: Captivated
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: noidat
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 1992. Suomentanut Päivi Paju. Nidottu.

Jos pelkoa et omaa, voit saada jotain somaa…

Maassa oli merkki kohdassa, jossa Noitapuu oli seissyt. Montereyn ja Carmelin asukkaat arvostivat luontoa. Turistit tulivat usein lukemaan merkin sanoja tai vain seisoivat ja katselivat veistoksellisia vanhoja puita, kallioista rantaviivaa ja auringossa paistattelevia kirjohylkeitä.

Paikalliset, jotka olivat itse nähneet puun ja jotka muistivat päivän, jona se oli kaatunut, mainitsivat usein, että Morgana Donovan oli syntynyt sinä yönä.

Toiset sanoivat, että se oli merkki, toiset kohauttivat olkapäitään ja pitivät sitä sattumana. Monet vain ihmettelivät. Mutta kukaan ei kiistänyt sitä, että tuskin kivenheiton päässä maineikkaasta puusta syntynyt, itseään noidaksi kutsuva nainen antoi paikalle erinomaista lisäväriä.

Käsikirjoittaja Nash Kirklandin mielestä tapahtuma oli huvittava mutta käyttökelpoinen vetonaula elokuvateollisuudessa. Hän lähtee mielessään naureskellen tutkimaan tarinan taustoja, mutta huomaa pian ottaneensa askeleen kohti jotain järjellä selittämätöntä…

muokattu 27.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Velhotohtori (Noitakronikat, #3)Selviytyjät (Intertwined, #2)Velhotanssi (Noitakronikat, #2)Lumoava kaaos (Loihtijakronikka, #3)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)

Kirja-arvioita (2)

ShadowMaker avatar
Kirjoittanut
1.5
"...Käsikirjoittaja Nash Kirklandin mielestä tapahtuma oli huvittava, mutta käyttökelpoinen vetonaula elokuvateollisuudessa" (Yllä olevasta kuvauksesta) Tosiaan... Vähän samalla tavalla asiat olivat tämän kirjan kanssa. Kirja on pöhköä hömppää, jonka Nora Roberts on kirjoittanut omalla maineellaan ratsastaen ja jonka kustantamo (mikäs muukaan kuin Harlequin) on julkaissut vain ja ainoastaan sen käyttökelpoisuuden vuoksi. Anteeksi korjaan: kertakäyttöisyyden vuoksi. Totta ... (lisää)
Mirelle avatar
Kirjoittanut
1.5
Hmm..mitäköhän tästä nyt taas sanoisi? Olen lukenut joskus nuorenpana Robertsin kirjoja paljoan, mutta nyt myöhemmin kun ajattelee, niin eiväthän ne ihan niin hyviä ollutkaan. Kirjoissa tuppaa olemaan aina samanlaisia henkilöitä ja juonia. Tai no, hömppäähän se on. Kirja oli ihan ok tylsäksi kesälomapäiväksi.
Paikalla 31 vierailijaa
Uusin jäsen: Doora
Jäseniä yhteensä: 9858