Rautakuningatar (Rauta-saaga, #3)
Keskiarvo 4.12
4.12 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (57)
Kirjahyllytilastot

Rautakuningatar

Julie Kagawa
Julkaistu: helmikuu 2012 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: The Iron Queen
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, romantiikka, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Eeva Parviainen. Nidottu.

Rauta-Saaga-sarjan kolmas itsenäinen osa.

Kirjailija New York Timesin bestsellerlistalta

Meghan Chase on elänyt kuusitoista vuotta tavallista elämää, kunnes saa tietää olevansa puoliverinen haltija, kesäkuningas Oberonin jälkeläinen.

Yhtäkkiä koko Mikämikän tulevaisuus tuntuu olevan hänen käsissään; tytön, josta kukaan ei ollut kiinnostunut koulussa, joka ei kuulunut oikeisiin piireihin.

Meghan valmistautuu taistoon väärää Rautakuningasta vastaan apunaan vanha ystävä Puc ja hänen sydämensä valittu talviprinssi Ash. Onko kolmikon voima tarpeeksi vahva nujertamaan ruostuneen maailman?

muokattu 26.01.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)Okaruusujen valtakunta (Valtakunta, #1)Smaragdinvihreä (Rakkaus ei katso aikaa, #3)Safiirinsini (Rakkaus ei katso aikaa, #2)Pimeä sydän (Mystic City, #2)

Kirja-arvioita (6)

Nemira avatar
Kirjoittanut
5.0
Jälleen kerran ihana luku kokemus, viimeistä osaa odotellessa tulee aika pitkäksi =)
rudi92 avatar
Kirjoittanut
5.0

Rautakuningatar on Rauta-saagan kolmesta osasta paras. Meghan on muuttunut koko ajan paremmaksi hahmoksi, häneen on tullut enemmän syvyyttä ja luonnetta. Puck on pysynyt koko kirjasarjan ajan uskollisesti ihanana. Ash sen puoleen parani viimeisessä osassa. Hän ei ollut enää yhtä ärsyttävä, mitä kahdessa ekassa osassa ja hänestäkin pystyi jopa pitämään. Neljännen osan pystyy siis sittenkin lukemaan :) 

Kirjan loppu oli onnistunut, koska se ei päättynyt täysin ... (lisää)

Keskiyön kyyhkynen avatar
Kirjoittanut
4.5

Tämän sarjan kaksi aiempaa osaa olin lukenut pari vuotta sitten, mutta kolmatta osaa en löytänyt mistään. Onneksi koko sarja osui silmääni kirpputorilla. Pääsin viimein jatkamaan Meghanin tarinaa ja lukemalla ensimmäiset osat uudelleen. Voin vain sanoa, että Rautakuningatar ei pettänyt nousseita odotuksiani kertaakaan. Sarjan edetessä tutut ja uudet hahmot vilkastavat tarinaa ja juoni kiertyi hengästyttävään silmukkaan. Pelkäsin hetken, etten tapaisi kirjassa Grimalkinia, ... (lisää)

Nella avatar
Kirjoittanut
4.0

Yksinkertaisesti hurmaava kirja. Tässä kirjassa on selvästi enemmän romantiikkaa kuin edellisissä osissa, etenkin ensimmäiseen osaan verrattuna, mutta itse nautin tästä suunnattomasti. 

Päähenkilö Meghan on kasvanut ja kehittynyt paljon ja on tullut rohkeammaksi sekä hahmoksi, jota on helpompi kunnioittaa. Hän on aina valmis puolustamaan ystäviään ja taistelemaan heidän puolestaan, joka on kyllä valtava muutos ensimmäisen kirjan Meghaniin, joka oli ujo ja kokematon ... (lisää)

Arwina avatar
Kirjoittanut
4.0
Rautasaaga sai oikeutetun lopun. Mielestäni kirja oli ihana, koko maailma siellä oli rakkautta minulle ja näin kaiken. Se on loistavan kirjan merkki.
tintin avatar
Kirjoittanut
5.0
aivan ihana kirjasarja !!:)
Paikalla 37 vierailijaa
Uusin jäsen: Patrik Beshar
Jäseniä yhteensä: 9734