Elphamen valinta

P. C. Cast
fantasia, paranormaali romantiikka
Elphamen valinta - P. C. Cast6.92

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Eeva Koskimies. Nidottu.

Elphamen elämä ei koskaan ollut helppoa, vaikka hän olikin saanut elää loiston keskellä ja nauttia erityisasemasta. Erityisyys oli raskasta kannettavaksi. Kukaan ei ollut Elphamen kaltainen. Hän oli ihmisen, kentaurin ja jumalattaren yhdistelmä.

Elphame oli tottunut voittamaan vaikeudet. Hänen elämänsä sai uuden suunnan, kun hän lähti uudisraivaajaksi MacCallanin raunioituneeseen linnaan. Hänen hurmuriveljensä Cuchulainn seurasi ylpeänä sisarensa edistymistä uuden klaaninsa johtajana.

Cuchulainn tiesi henkimaailman kautta, että linnassa Elphame tutustuisi myös kohtaloonsa. Uusi asema klaanin päällikkönä sai Elphamen loistamaan ja kohta hänen keskustelukumppaneinaan olivat myös linnan vanhan lordin henki sekä olento, joka oli kaikille täysin tuntematon, mutta joka jakoi Elphamen kanssa paljon; erilaisuuden ja mahdollisuuden paremmasta tulevaisuudesta. Mutta ennen tulevaisuutta Elphamen oli tehtävä suuri valinta. Hänen oli ratkaistava uuden elämänsä suunta.

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: maaliskuu 2012
Kustantaja: Harlequin
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Alkuperäinen nimi: Elphame's Choice
Arvosanalla: 6.92/10
Arvosanoja: 26
Muokattu: tammikuu 27, 2016

Partholon -kirjasarja

"Partholon"-sarja:

  • Elphamen valinta (2004)
  • Brighidin matka (2005)

Englanniksi nimillä "Divine" tai "Partholon Series" tunnettu, myöhemmin ilmestynyt trilogia:

  • Jumalattaren valittu (2006)
  • Valittujen taisto (2006)
  • Valontuoja (2007)

Kuuluu yläsarjaan Nocturne

Elphamen valinta6.92
Brighidin matka6.04
Jumalattaren valittu (Partholon #1)7.70
Valittujen taisto (Partholon #2)6.98
Valontuoja (Partholon #3)5.78

Kirja-arvioita

10/10 |
joulukuu 20, 2019
Elphamen valinta on mahtava kirja. Se on itsenäinen jatko-osa Partholon-sarjalle, ja samalla oman sarjansa ensimmäinen osa. Heti alussa huomaa, että tämä kirja on parempi, kuin ensimmäisen sarjan kirjat, niin hyviä kuin nekin ovat. Parasta ...
8/10 |
syyskuu 12, 2015
Olen yllättynyt! Olin erittäin pettynyt aikaisempiin kolmeen osaan, mutta tässä kiteytyi tarina järkevästi eikä tehnyt mieli jättää koko aika kirjaa kesken. Edellisissä osissa häiritsi kaikkien tyhmyys, huono tarinankerronta, huonot ...