Hämärän reunalla (Yön siivet, #7)
Keskiarvo 3.72
3.72 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (25)
Kirjahyllytilastot

Hämärän reunalla

Maggie Shayne
Julkaistu: maaliskuu 2012 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: Edge of Twilight
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Hanna Arvonen. Nidottu.

Amber Lily on ainutlaatuinen. Hänen ei kuuluisi olla olemassa, vampyyreiden ei nimittäin pitäisi kyetä lisääntymään. Ainutlaatuisuudestaan Amber on joutunut maksamaan kovan hinnan, hänen vanhempansa ovat aina suhtautuneet häneen ylisuojelevasti.

Amber on jo pidemmän aikaa nähnyt merkillisen unen uudestaan ja uudestaan. Komea mies ojentaa hänelle kauniin koristeellisen puurasian, mutta Amber ei halua katsoa sen sisälle. Amber on ajamassa ystäviensä luokse, kun hän on ajaa miehen päälle. Mies – Edge – on hänen unestaan ja hän on vampyyri. Amber aistii miehessä aggressiivista voimaa, mutta ei voi vastustaa tämän herättämää halua.

Amberilla ja Edgellä on yhteinen vihollinen Stiles, joka on jo vuosia saalistanut Amberia. Kohta suuri yllätys hätkähdyttää heitä ja koko heidän suurta vampyyriperhettään; Amberilla ja Edgellä on muutakin yhteistä kuin vihollinen... Jälleen kerran Amberin elämä osoittautuu kerrassaan ainutlaatuiseksi.

muokattu 28.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Uusi elämä (Yön siivet, #4)Verenjanoa Dallasissa (Sookie Stackhouse, #2)Veren sitomat (Sookie Stackhouse, #8)Peto (Mustan tikarin veljeskunta, #14)Verta sakeampaa (Sookie Stackhouse, #5)

Kirja-arvioita (3)

Keskiyön kyyhkynen avatar
Kirjoittanut
4.0

Alussa oli hieman hämmentävää lukea Amberista, sillä sarjassa oli myö hänen vanhempiensa tarina. Alku oli hyvä ja Edge hyppäsi mukaan ihan metsästä! ;) Tämä vampyyri sai totisesti jalkani tutisemaan innosta ja näin kävi myös Amberille. Jossain kohtaa tarinaa alon pelätä, että tarina toistaisi Angelican ja Jamesonin omaa. No, niin ei käynnyt vaan eroa saatiin aikaiseksi. Hämärän reunalla oli todellakin se sarjasta puuttuva osa, joka vetää puoleensa. Edge kiilasi ... (lisää)

Papersun avatar
Kirjoittanut
3.0
Kirjan alku imaisi mukaansa ja oli mukavaa palata sarjan maailmaan, mutta loppua kohti kirja vähän lässähti. Tapahtumat menivät vähän turhankin siirappiseksi ja samantyylisiä tapahtumia oli jo sarjan aiemmassa kirjassa. Vaikka tarina on oma itsenäinen osansa, saa siitä enemmän irti kun on lukenut kirjasarjan aikaisemmat osat ja henkilöt ovat tuttuja.
Q_Black avatar
Kirjoittanut
3.0
Onhan se nyt selvää, että Harlequin-kirjoissa ei ole syvällisiä pohdintoja vaan suoraa toimintaa. Tässä kirjassa se tosin ponnahti esille entistä räikeämmin. Tarinan juoni oli ihan kelvollinen eikä lopussa tapahtuvaa hämmästyttäävä (ja tavallaan kornia) tapahtumaa olisi mitenkään osannut arvata etukäteen. Edge oli vallan loistava hahmo osuvien heittojensa kanssa ja Amberissakin oli kivasti sisua ja luonnetta. Tämä oli ensimmäinen kirja, jonka luin Yön siivet - sarjasta ja ... (lisää)
Paikalla 51 vierailijaa
Uusin jäsen: Temutzin94
Jäseniä yhteensä: 9662