Sydämen synnit

Eve Silver
fantasia, paranormaali romantiikka
Sydämen synnit (Synnit #1) - Eve Silver7.54

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Eeva Koskimies. Nidottu.

Maanalainen maailma on tarkoin jaettu erilaisiin valtakuntiin. Kunkin valtakunnan hallitsijalla on oma tehtävänsä, taitonsa ja omat palvelijansa. Yksi heistä on Sutekh. Hänen poikiensa on määrä ryöstää hänelle likaisia sieluja. Tällaisella matkalla yksi pojista - Dagan Krayl - näkee rotansyömään varastorakennukseen sidotun tytön – Roxy Tamen - jolla on selvä taistelijan sielu. Dagan jättää tytön rauhaan ja pelastaa tämän likaisten sielujen kynsistä.

Pelastuttuaan Roxy säntää juuri sinne, mistä Dagan oli häntä varoittanut: hän liittyy Asetin tyttäriin ja ensimmäistä kertaa koko elämänsä aikana, hän tuntee kuuluvansa johonkin, melkein kuin hänellä olisi perhe. Asetin tyttäret ovat Sutekhin vihollisia, mutta jostain oudosta syystä Roxy ei saa Dagania mielestään.

Yksitoista vuotta kuluu ja he näkevät unia toisistaan. Maanalaisten valtakuntien politiikka kuohuu, Roxyllä on tärkeä operaatio, Daganin veli katoaa… Dagan ja Roxy kohtaavat jälleen, eivätkä he pysty tuntemaan vihollisuutta välillään, päinvastoin, hämmentyneinä he eivät voi pysäyttää intohimoa, jolla on yliluonnolliset voimat myös heidän sydämissään.

"Eve Silverin kirjoissa on taikaa!" USA Todayn bestsellerkirjailija Cheyenne McCray

Arvosana kirjalle


Julkaistu: kesäkuu 2012
Kustantaja: Harlequin
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Alkuperäinen nimi: Sins of the Heart
Arvosanalla: 7.54/10
Arvosanoja: 30
Muokattu: tammikuu 27, 2016

Synnit -kirjasarja

Neliosainen sarja, jonka suomentaminen jäi kesken.

Kuuluu yläsarjaan Nocturne

Sydämen synnit (Synnit #1)7.54
Sielun synnit (Synnit #2)6.46

Kirja-arvioita

7/10 |
toukokuu 30, 2021
Aloitin tämän kirjan lukemisen odotellessani erään toisen teoksen julkaisua. Sydämen synnit oli tarkoitus olla kevyttä välilikemista, joten yllätyin positiivisesti juonesta ja hahmoista. Tarinan sijoittuminen osittain maan alaiseen maailmaan ...
6/10 |
kesäkuu 12, 2012
Kohta näitä pokkareita ei voi sanoa enää Harlequineiksi, koska minusta tässä kirjassa oleva jännittävä juoni jätti kaiken romanttisuuden alleen ja siksi petyin suuresti tähän kirjaan. Pippurinen Roxy ja kylmäkiskoinen Dagan olisivat ...