Mikro
Keskiarvo 3.00
3.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (8)
Kirjahyllytilastot

Mikro

Michael Crichton, Richard Preston
Julkaistu: syyskuu 22, 2012 (Otava)
Alkuperäinen nimi: Micro
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, jännitys
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Kansi: Will Staehle. Sidottu, kansipaperi.

Herkkua Jurassic Park -faneille! Päihittääkö tieteellinen keksintö luonnonvoimat?

Seitsemän Cambridgen jatko-opiskelijaa kutsutaan Havaijille Nanigenin tutkimuskeskukseen tutustumaan uuteen mullistavaan teknologiaan. Laitos kehittää uusia lääkeaineita hyönteisiä tutkimalla.

Johtajalla ei ole puhtaat jauhot pussissaan, ja hän huijaa opiskelijat kutistushuoneeseen. He päätyvät keskelle hyönteisten maailmaa, missä ihmisäly joutuu vastakkain luonnon mittaamattomien voimien kanssa.

Tieteisjännäreistään maailmankuulun Michael Crichtonin (1942–2008) keskeneräiseksi jääneen trillerin viimeisteli kirjailija Richard Preston.

muokattu 02.04.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

LaitosSusanin vaikutusLinnake (Ensimmäinen siirtokunta -trilogia, #2)Kuutamohulluus ja muita vanhoja suomalaisia pulp-novellejaNollapiste

Kirja-arvioita (1)

KirjojenAhmija avatar
Kirjoittanut
3.5
Kirjan alku oli hieman tylsähkö ja pitkäveteinen. Tarinan kehittyessä se kuitenkin tempaisi mukaansa. Tarina koostui aluksi monista eri osista, jotka myöhemmin nivoutuivat yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. Kirjan aihekin oli erittäin mielenkiintoinen ja sen mielenkiintoisuutta lisäsi kirjailijan kirjoitustyyli. Lukijana en samaistunut yhteenkään hahmoon, mikä oli hieman harmi. Kokonaisuudessaan kirja oli kuitenkin hyvä ja suosittelen sitä eteenpäin, varsinkin luonnontieteistä kiinnostuneille.
Paikalla 34 vierailijaa
Uusin jäsen: Patrik Beshar
Jäseniä yhteensä: 9734