Veren sitomat (Sookie Stackhouse, #8)
Keskiarvo 3.76
3.76 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (193)
Kirjahyllytilastot

Veren sitomat

Charlaine Harris
Julkaistu: heinäkuu 20, 2012 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: From Dead to Worse
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: ihmissudet, tv-sarja, vampyyrit
Osallistu keskusteluun (viestejä 26 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Johanna Vainikainen-Uusitalo. Sidottu.

Hurrikaani Katrinan aiheuttamien tuhojen ja vampyyrien huippukokouksessa tapahtuneen räjähdyksen jälkeen Sookie on pyörällä päästään. Hän toivoisi elämän palaavan normaaliksi, mutta yliluonnollisessa maailmassa kuhisee. Ihmissusien lauman vihanpito johtaa naisten ja lasten murhiin, ja vampyyrit saavat vieraita, jotka yrittävät ottaa haltuunsa heikentyneen valtakunnan. Kaiken lisäksi Sookien ihmistiikeripoikaystävä Quinn on ollut kateissa räjähdyksestä asti.

Koska Sookie on lauman ystävä ja hänellä on veriside Eric Northmaniin, paikallisen vampyyriyhteisön johtajaan, on selvää, että levottomuudet koskettavat myös hänen elämäänsä. Kun kamppailut viimein laantuvat ja kylmä veri lakkaa virtaamasta, hänen maailmansa on peruuttamattomasti toinen.

"Herkullisen pirullinen ja yhä railakkaampi sarja." – Dallas Morning News

muokattu 08.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Veren imussa (Sookie Stackhouse, #4)Kylmäveristen klubi (Sookie Stackhouse, #3)Epäilys (Houkutus, #3)Veren perintö (Sookie Stackhouse, #6)Aamunkoi (Houkutus, #4)

Kirja-arvioita (6)

_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
3.0

Juoni lähtee laukalle ja kirjassa esitellään monenmoista outoa. En pitänyt kirjasta erityisemmin, tuntuu ettei kirjailija ole tiennyt kirjaa kirjoittaessaan, mihin tahtoo keskittyä.

Kirjakaapin tyttö avatar
Kirjoittanut
4.0
Vihdoinkin! Edellinen kirja jäi niin kutkuttavaan kohtaan, että heti kun tämän seuraavan osan kätösiini sain, oli se jo käytännössä luettu. Petyin hieman tämän kirjan tasoon edelliseen kirjaan verrattuna. Kirja käsitteli mielestäni vain Sookien mietteitä ja mitään oikeastaan kiinnostavaa ei tapahtunut. Pari sotaa ja kahakkaa, mutta ei mitään, mikä olisi pyörinyt koko juonen ympärillä. Erityisesti petyin erään parisuhteen päättymiseen, mutta oikeastaan olen jo aika ... (lisää)
Vanamo avatar
Kirjoittanut
2.5
Minusta tämä kirja tuntui väliosalta, jossa käytiin läpi tapahtumia, joiden täytyi tapahtua ja aseteltiin pelinappuloita uusiin paikkoihin odottamaan. Kirjassa ei ollut kovin yhtenäistä omaa juonikuviota, vaan se oli enemmänkin kokoelma irrallisia tapahtumia. Sinällään aivan yhtä viihdyttävä kuin edellinenkin osa, mutta kokonaisuuteen olisi kuitenkin voinut panostaa enemmän.
Q_Black avatar
Kirjoittanut
3.0
Aika samanlaisilla linjoilla mennään mielestäni tässäkin kirjassa kuin aiemmissa. Tässä ei ehkä ollut ihan niin paljon toimintaa ja vaihtuvia tapahtumia kuin joissain aiemmissa kirjoissa, mutta se oli oikeastaan hyvä juttu. Tarina soljui eteenpäin hiukan rauhallisemmin ja kivuttomammin. Tässäkin tosin oli huomattavissa vaihtuvien tapahtumien paljoutta, jotka alkoivat ja loppuivat kuin seinään, jonka jälkeen uusi juonikuvio tuli mukaan. Joillekin se varmasti saattaa olla ihan ... (lisää)
Chanie avatar
Kirjoittanut
4.0
Jep, sain tämän kirjan muutama minuutti sitten luettua. Täytyy sanoa että olen tähän osaan ollut tyytyväisempi kuin muutamaan edelliseen, sillä toimintaa oli enemän, ja luvut oli päätetty mielenkiintoisemmin niin että teki mieli jatkaa seuraavaa lukua. Edellisessä kirjassa Sookie vain kulki ympäri miljöötä selvittäen muutamaa murhaa, ja täytyy myöntää että se oli aika pitkästyttävää lukea. Nyt matkusteltiin vähemmän ja keskityttiin päähenkilön kotiseudun ... (lisää)
wilow avatar
Kirjoittanut
4.0
Ah lisää draamaa vampyyrien, ihmissusien ja muiden ylisten välillä. Veren sitomat jatkaa mihin viimeksi jäätiin ja jännitystä on luvassa. Kerrankin koko kirja ei keskittynyt Sookien rakkauselämään tai siinä märehtimiseen. Tosin jos minulta kysytään Sookien pitäisi valita Eric ja lakata miettimästä muita. Kirjan loppu oli ainakin minusta aivan mahtava ja jään innolla odottamaan seuraavaa osaa.
Paikalla 2 jäsentä ja 48 vierailijaa
sinidean, Ässä
Uusin jäsen: iida
Jäseniä yhteensä: 9750