Tamin tulikoe (Lohikäärmeratsastaja, #2)
Keskiarvo 3.83
3.83 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (9)
Kirjahyllytilastot

Tamin tulikoe

Åsa Ekström, Jo Salmson
Julkaistu: syyskuu 1, 2012 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Tams svåra prov
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: lohikäärmeet

Alkuteos ilmestynyt 2009. Mustavalkokuvitus: Åsa Ekström. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

Lohikäärmeiden aika on täällä!

Nuori Tam on päätynyt köyhyydestä kuninkaanlinnaan. Onneksi hänellä on tukenaan Taivas, upea lohikäärme, johon Tamin elämä on nivoutunut yllättävällä tavalla. Kerjäläispoikaa ei nimittäin noin vain hyväksytä kuninkaallisiin piireihin. Ketkä ovat liittoutuneet Tamia vastaan, juuri kun hänen olisi näytettävä parhaat taitonsa?

Kiihkeää juonittelua, vanhoja salaisuuksia sekä kaiken voittavaa ystävyyttä: Tamin ja Taivaan tarina koskettaa ja tempaa mukaansa!

"Sarjassa yhdistyvät tehokkaasti vanhat lohikäärme- ja ritaritarinat sekä mangaperinne." - Kristin Hallberg Svenska Dagbladet

muokattu 25.04.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Liekki (Liekki-trilogia, #1)Suomea lohikäärmeille (Suomea lohikäärmeille, #1)Lohikäärmeet (Talon-saaga, #1)Sotilaat (Talon-saaga, #3)Kapinalliset (Talon-saaga, #2)

Kirja-arvioita (3)

_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
3.0

Helppolukuisen seikkailun toinen osa oli miellyttävä lukukokemus tämäkin. Lyhyessä sivumäärässä saadaan kivasti tarinaa eteenpäin, kuvat ja suuri fontti mahdollistavat suorastaan lentämisen kirjan sivuilla. Juoni muuttuu hetki hetkeltä jännittävämmäksi ja kirja loppuu todella jännittävään paikkaan. Voi miksi loppuja kirjoja ei ole suomennettu?!

Helmeilevä susi avatar
Kirjoittanut
3.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Ryde avatar
Kirjoittanut
5.0
Tamin seikkailut jatkuvat, 10-v. lukaisi itse yhdessä illassa ja janoaa nyt lisää. Kuusi osaa suomentamatta, odotan itsekin suurella innolla josko Tammi saisi aikaiseksi...
Paikalla 27 vierailijaa
Uusin jäsen: Doora
Jäseniä yhteensä: 9858