Harry Potter: Legenda

Bob McCabe
tietokirja
Harry Potter: Legenda - Bob McCabe8.72

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Irma Rissanen. Sidottu.

Harry Potter – Legenda on ainutlaatuinen katsaus elokuvahistorian suosituimpiin kuuluvan elokuvasarjaan ja Harry Potterin maailmaan. Tässä teoksessa elokuvantekijät kertovat miten J. K. Rowlingin rakastetut kirjat taiottiin valkokankaalle.

Teoksessa käydään läpi koko elokuvasarja sen viimeistä osaa, Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 2, myöten. Se paljastaa niin elokuvanteon salat kuin saagan unohtumattomimmat, sekä todelliset että kuvitteelliset, hetket.

Harry Potter Legenda sisältää myös huikean määrän ensi kertaa julkaistavia kuvia. Kirjan satoja kuvia täydentävät elokuvasarjan tuotantoryhmän ja näyttelijöiden kattavat haastattelut ja tarinat.

Harry Potter Legenda on perusteellinen ja innoittava opas Potter-maailmaan. Warner Bros. Entertainmentin tuella toteutetun Harry Potter Legenda -kirjan takana on sama tekijäjoukko, joka loi menestysteoksen Harry Potter Suuri velhouskirja. Takuuvarma jästihitti!

”Kirjan tekijöiden omistautuminen jättää varjoonsa jopa Taj Mahalin rakennuttajan. Maailman menestynein elokuvasarja on saanut arvoisensa julkaisun.”
– Heat

”Kirjassa on huikeita kuvia ja konseptitaidetta. Se on upea selailukirja, mutta valottaa myös hämmästyttävän yksityiskohtaisella tavalla elokuvasarjan tekijöiden intohimoa, lahjakkuutta ja tinkimättömyyttä. Viiden tähden teos.” – Empire

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: 30 päivän ilmainen Nextoryn kokeilujakso koodilla 🠊 risingshadow (lisätietoa)


Julkaistu: heinäkuu 2, 2012
Kustantaja: Readme.fi
Tyylit: tietokirja
Avainsanat: elokuva, harry potter
Alkuperäinen nimi: Harry Potter Page to Screen: The Complete Filmmaking
Arvosanalla: 8.72/10
Arvosanoja: 53
Muokattu: kesäkuu 24, 2016

Kirja-arvioita

10/10 |
heinäkuu 24, 2015
Tämä kirja on jokaisen Potter-friikin unelma! Sisältää mielettömästi tietoa ja upeita kuvia. Koonsa puolesta kirja olisi tarvinnut trukin kun se piti kantaa kaupasta kotiin, mutta rehkiminen oli sen väärti. Vähän kevyttä iltalukemista, kuten Hermione sanoisi.
10/10 |
tammikuu 03, 2014
Kirjassa on mahtavasti raoitettu Pottereiden tekoa elokuviksi. Suosittelen lukemaan, vaikka kauhea järkäle onkin. Sisältää paljon uutta ja vanhaa tietoa ja paljon kuvia. :-)
10/10 |
heinäkuu 16, 2012
Bob McCaben luoma kirja, joka sukeltaa täydellisesti Potter-maailmaan. Kylläpä järkytti saada postista kirjakaupan paketti, joka painoi aivan mahdottoman paljon! Legenda on kirjaimellisesti suuri tiiliskivi, joka painaa ainakin sen pari kiloa ja ...