Harry Potter: Legenda
Keskiarvo 4.35
4.35 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (52)
Kirjahyllytilastot

Harry Potter: Legenda

Bob McCabe
Julkaistu: heinäkuu 2, 2012 (Readme.fi)
Alkuperäinen nimi: Harry Potter Page to Screen: The Complete Filmmaking
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: tietokirja
Avainsanat: elokuva, harry potter

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Irma Rissanen. Sidottu.

Harry Potter – Legenda on ainutlaatuinen katsaus elokuvahistorian suosituimpiin kuuluvan elokuvasarjaan ja Harry Potterin maailmaan. Tässä teoksessa elokuvantekijät kertovat miten J. K. Rowlingin rakastetut kirjat taiottiin valkokankaalle.

Teoksessa käydään läpi koko elokuvasarja sen viimeistä osaa, Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 2, myöten. Se paljastaa niin elokuvanteon salat kuin saagan unohtumattomimmat, sekä todelliset että kuvitteelliset, hetket.

Harry Potter Legenda sisältää myös huikean määrän ensi kertaa julkaistavia kuvia. Kirjan satoja kuvia täydentävät elokuvasarjan tuotantoryhmän ja näyttelijöiden kattavat haastattelut ja tarinat.

Harry Potter Legenda on perusteellinen ja innoittava opas Potter-maailmaan. Warner Bros. Entertainmentin tuella toteutetun Harry Potter Legenda -kirjan takana on sama tekijäjoukko, joka loi menestysteoksen Harry Potter Suuri velhouskirja. Takuuvarma jästihitti!

”Kirjan tekijöiden omistautuminen jättää varjoonsa jopa Taj Mahalin rakennuttajan. Maailman menestynein elokuvasarja on saanut arvoisensa julkaisun.”
– Heat

”Kirjassa on huikeita kuvia ja konseptitaidetta. Se on upea selailukirja, mutta valottaa myös hämmästyttävän yksityiskohtaisella tavalla elokuvasarjan tekijöiden intohimoa, lahjakkuutta ja tinkimättömyyttä. Viiden tähden teos.” – Empire

muokattu 24.06.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Harry Potter: Maaginen maailmaKurkistus taikamaailmaan: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan kulisseissaHarry Potter: Suuri maaginen arkistoHarry Potter: Suuri otuskirjaHarry Potter: Suuri hahmokirja

Kirja-arvioita (3)

Q_Black avatar
Kirjoittanut
5.0
Bob McCaben luoma kirja, joka sukeltaa täydellisesti Potter-maailmaan. Kylläpä järkytti saada postista kirjakaupan paketti, joka painoi aivan mahdottoman paljon! Legenda on kirjaimellisesti suuri tiiliskivi, joka painaa ainakin sen pari kiloa ja on täynnä tekstiä ja kuvia. Kirjassa oli niin paljon tekstiä ja kuvia, että tätä ei oikein voinut kerralla ahmaista vaan lueskella aina sillointällöin muiden kirjojen ohella. Kirjassa oli paljon uutta tietoa Potter-maailmasta, mutta myös ... (lisää)
Poison Girl avatar
Kirjoittanut
5.0
Tämä kirja on jokaisen Potter-friikin unelma! Sisältää mielettömästi tietoa ja upeita kuvia. Koonsa puolesta kirja olisi tarvinnut trukin kun se piti kantaa kaupasta kotiin, mutta rehkiminen oli sen väärti. Vähän kevyttä iltalukemista, kuten Hermione sanoisi.
Snowshadow avatar
Kirjoittanut
5.0
Kirjassa on mahtavasti raoitettu Pottereiden tekoa elokuviksi. Suosittelen lukemaan, vaikka kauhea järkäle onkin. Sisältää paljon uutta ja vanhaa tietoa ja paljon kuvia. :-)
Paikalla 1 jäsen ja 46 vierailijaa
Iivari
Uusin jäsen: Pieni ja sitkeä
Jäseniä yhteensä: 9868