Monster High: Salatut elävät (Monster High, #2)
Keskiarvo 3.94
3.94 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (9)
Kirjahyllytilastot

Monster High: Salatut elävät

Lisi Harrison
Julkaistu: maaliskuu 2012 (Buster Nordic)
Alkuperäinen nimi: The Ghoul Next Door
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, kauhu, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Sonja Lahdenranta. Sidottu.

Cleopatra de Nile on aina ollut koulun kuningatar, mutta nyt uudet tytöt, Melody ja Frankie, ovat varastaneet häneltä parrasvalot! Teen Voguen sivuilla poseeraaminen vaikuttaisi oivalta keinolta vallan palauttamiseksi, mutta eräs elokuva häiritsee Cleon suunnitelmaa.

Frankie Stein on vannonut itselleen, ettei enää koskaan menetä järkeään söpön pojan takia. Mutta hänen mielensä muuttuu äkkiä, kun Brett kehittää suunnitelman, jonka avulla hirviöt saisivat elää vapaasti tavisten keskuudessa. Valitettavasti Bekka on valmis tekemään kaikkensa saadakseen poikaystävänsä takaisin.

Melody Carverille koittaa kohta tuomion hetket. Kello käy tik... tik... tik. Jos hän ei pian keksi ratkaisua, paljastuu hänen poikaystävänsä Jackson hirviöksi ja joutuu vaaraan. Poika joutuu ehkä jopa lähtemään maasta. Mutta Cleo ja Bekka eivät aio päästää Melodya kovin helpolla.

muokattu 01.04.2012

Muita kirjoja joista saatat pitää

Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)Monster High: Ihmissusipäiväkirjat (Monster High, #3)Monster High (Monster High, #1)KymnaasiVampyyrin oppipoika (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #2)

Kirja-arvioita (1)

Adolfina Romanov avatar
Kirjoittanut
3.5

Jostain kumman syystä Monster High -romaanit kiehtovat minua suuresti. Mielenosoituksellinen vidovetoomus ikäänkuin symboloi tosielämän tasa-arvo-kysymyksiä, mikä on aina hieno aihe. Hahmot ovat yhä puoleensavetäviä ja persoonallisia, ja juoni paranee entisestään. Taustatarinat syvenevät hienosti ja jatko jaksaa kiinnostaa.

Paikalla 1 jäsen ja 67 vierailijaa
sterle
Uusin jäsen: Olivia
Jäseniä yhteensä: 9563