Matkalaiset (Syysmaa, #6)
Keskiarvo 3.52
3.52 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10Arvosanoja (21)
Kirjahyllytilastot

Matkalaiset

Anu Holopainen
Julkaistu: heinäkuu 20, 2012 (Karisto)

Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, nuoret
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 4 kpl)

Sidottu.

Welman tyttöjen kohtalokas jälleennäkeminen – monipolvinen fantasiasarja päättyy

Kuusi vuotta on vierähtänyt siitä, kun Zara karkotti osan vanhoista ystävistään Punatertun kylästä. Yvana ja Marrkah ovat varttuneet murrosikään ja haluavat kokeilla siipiään maailmalla. He lähtevät matkaan tarkoituksenaan purjehtia Kesämaahan, mutta Alimankasin satamakaupungissa Yvana siepataan, ja hän tajuaa olevansa orjalaivassa matkalla tuntemattomaan määränpäähän. Hulluruohouute, joka on välttämätöntä Yvanan selässä olevan merkin hoitamiseen, loppuu matkalla ja merkki alkaa levittää kohtalokasta vaikutustaan ympäristöönsä…

Suositun kotimaisen fantasiasarjan loppuhuipennus nostaa esiin tutut vahvat teemat: vallanhimon, naisen aseman, seksuaalisen tasavertaisuuden. Alkuperäiset Welman tytöt tapaavat jälleen toisensa. Vaikka jokainen on kulkenut omaa tietänsä, heillä on silti jotain ikuisesti yhteistä.

Muokannut Hiistu (02.04.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Talvisateet (Vuorileijonan varjo, #7)Tuulien koti (Vuorileijonan varjo, #8)Arokissan aika (Oman keisarien aikakirjat, #3)Maresi (Punaisen luostarin kronikoita, #1)Brisingr (Perillinen, #3)
Paikalla 1 jäsen ja 42 vierailijaa
Salla Huhtasalo
Uusin jäsen: Jambaxa
Jäseniä yhteensä: 8170