Vapautettu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #9)
Keskiarvo 3.90
3.90 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (169)
Kirjahyllytilastot

Vapautettu rakastaja

J. R. Ward
Julkaistu: syyskuu 17, 2012 (Basam Books)
Alkuperäinen nimi: Lover Unleashed
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, jännitys
Avainsanat: vampyyrit
Osallistu keskusteluun (viestejä 57 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Maria Sjövik. Nidottu.

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Vampyyrirodulla on puolustajanaan kuuden vampyyrisoturin salainen veljesjoukkio.

Payne, Vishousin kaksoissisar, on samaa synkkää soturikudosta veljensä kanssa. Kapinoituaan vapauteen äitinsä Kirjurineitsyen vankeudesta, Payne kuitenkin vammautuu tuhoisasti.

Mustan tikarin veljeskunta värvää tohtori Manuel Manellon pelastamaan naaraan. Ihmiskirurgin ja vampyyrisoturin kohdatessa riistäytyy valloilleen kiistaton intohimo, joka saa kaksi maailmaa törmäämään rajusti toisiinsa.

Onnen tiellä on monta estettä. Voittaako rakkaus rakastavaisia erottavat syntymäoikeudet ja biologian sanelemat lait?

muokattu 20.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ikävystyminen (Death Note, #1)Pimeyden rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #1)Talismaani (Talismaani, #1)Mustaa (Kehä, #1)Odd Thomas – Hiljaisten kaupunki (Odd Thomas, #1)

Kirja-arvioita (6)

Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
Oli ihan pakko lukaista tämä ensin vaikka oli toinen kirja kesken. Jotenkin tämän kirjan myötä BDB-innostus kasvoi taas suuriin mittoihinsa. Luulisin, että se johtui yksinkertaisesti siitä, että tässä on aika paljon ns. uusia hahmoja, joista ei tiennyt paljon mitään ennen tätä. Mannysta tuli kyllä suosikki tämän kirjan aikana, yhtä rääväsuinen kuin Butchkin. Payne oli myös mielenkiintoinen hahmo ja yllättävää oli, että kuvioihin astui uusia sotureita Vanhasta maasta. ... (lisää)
Anneliana avatar
Kirjoittanut
5.0
Pakko myöntää, etten ollut kovin innoissani tämän kirjan aloittamisesta. Payne ei lukeutunut lempihahmoihini ja hänkö muka yhdessä Mannyn kanssa? Kirurgin, joka oli Janen perään? Pah. -- Kyllä vain, noinhan minä alussa ajattelin. Mutta tähän asti ollaankin jo huomattu, kuinka hyvin Ward osaa tehdä hahmoista mielenkiintoisia - jopa silloin kun he eivät ole. Manny ja Payne sopivat yhteen kuin valettu. Paynella oli ongelmia halvaantumisensa kanssa, ja kuka häntä auttaakaan? ... (lisää)
tuu-t1kk1 avatar
Kirjoittanut
5.0
Todella herkullinen tarina taas. Ihanaa lukea myös uusista hahmoista. Jokaisen kirjan juoni menee aika samaa kaavaa mutta silti ne vaan aina lukkee ja aina tykkään yhtäpaljon nii eipä voi valittaa
Heidi Kristina avatar
Kirjoittanut
5.0
Näin aluksi en voi muuta sanoa kuin että J.R Ward onnistui tyhjentämään pään tällä kirjalla. Tässä oli pätevä syy, miksi olisin voinut myöhästyä koulusta (ellen olisi niin motivoitunut koulun käyjä). Ensimmäiset sivut vangitsivat otteeseensa ja kun lukemisen aloitti, sitä ei yksinkertaisesti pystynyt lopettamaan. Ne, jotka lukevat J.R Wardin kirjoja, tuntevat ehdottomasti hänen upean, koukuttavan tyylinsä ja tietävät, miksi hänen kirjojaan on pakko lukea. Muutama ... (lisää)
Fade avatar
Kirjoittanut
4.5
Ihanaa että Ward on alkanut kirjoittaa hieman erilaisella juonikaavalla kuin aikaisemmissa kirjoissa. Vaikka tässäkin kirjassa oli se peruskaava, että vampyyri löytää itselleen puolison, niin silti kirjassa oli myös niin paljon muuta. Oli mukava taas lukea hieman Vishousista ja Janesta. Qhuinnin ongelmat ovat myös ihan mielenkiintoisia, mutta mielestäni se alkaa jo pyöriä saman asian ympärillä liikaa. Toki Qhuinnin ja Blayn völinen juttu etenee aina välillä, mutta ... (lisää)
Sapfo avatar
Kirjoittanut
2.0
Ihanaa, kun saa huomata miten kirjailija on kehittynyt. Hetken jo pelkäsin sarjan junnaavan samassa, mutta nyt odotan jo seuravaa kirjaa.
Paikalla 3 jäsentä ja 59 vierailijaa
LordStenhammar, Hauki, Fievre
Uusin jäsen: Teppo Riikonen
Jäseniä yhteensä: 9886