Star Wars: Galaktiset taistelut
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Kirjahyllytilastot

Star Wars: Galaktiset taistelut

Daniel Wallace
Julkaistu: syyskuu 28, 2012 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Star Wars: Battles for the Galaxy
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifiavaruusooppera, tietokirjanuorten tietokirja, nuoret
Avainsanat: star wars

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Tommi Järvinen. Sidottu.

Mestari Yoda… onko sota tosiaan syttymässä?

Kun keisari Palpatine varustaa Galaktisen tasavallan kaikkien aikojen mahtavimman taisteluaseman, sith-lordien voitto näyttää varmalta. Mutta sotaa ei ole voitettu niin kauan kuin jossain vielä taistellaan, ja aina löytyy sankareita, jotka ovat valmiita uhmaamaan ylivoimaista vihollista…

Mitä tapahtuu, kun droidit ottavat yhteen kloonipataljoonan kanssa? Kuinka jediritari pärjää ilman valomiekkaansa? Miten taistelurobotti pysäytetään?

Star Wars: Galaktiset taistelut on lyömätön selviytymisopas nuorille jedikokelaille, jotka haluavat oppia Galaktisen historian tärkeimmistä taisteluista, niiden voitoista ja tappioista, sotureista ja tehtävälleen omistautuneista kapinallisista.

Kirjan kirjoittaja Daniel Wallace on sarjakuvaekspertti ja vannoutunut sci-fi-nörtti, jonka kynästä ovat syntyneet mm. monet Essential Guide -sarjan teokset sekä jediritariopas Jedi Path.

muokattu 01.11.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Avaruuden seikkailijatArmonvuosiTime Riders: Tuomiopäivän koodi (Time Riders, #3)Aurinkokunnan valloittajatPlaneetta Logos (Nuorten toivekirjasto, #122)
Paikalla 1 jäsen ja 28 vierailijaa
Rinja
Uusin jäsen: Ekoa
Jäseniä yhteensä: 9552